Quarantaineshow vanuit Zwolle op RTV Oost

Presentator Boudewijn Koops van de quarantaineshow
Foto: Still Radio Oost

Nu iedereen min of meer binnen moet blijven en een bezoek aan evenementen, kroegen en theaters uit den boze is, brengen RTV Oost en De Zwolse Stadsproductie de artiesten naar je toe. In navolging van de succesvolle Quarantaineshow vanuit de Reggehof in Goor en De Meenthe in Steenwijk is het nu, zaterdag 4 april om 21.00 uur, de beurt aan Zwolle.

Bekende Zwollenaren en artiesten hebben hun medewerking toegezegd: Tangarine, Bertolf, Erik Neimeijer (Bökkers), Rob Bults, Nachtburgemeester Jeroen van Doornik, Cedric Siegers en Sarah Lucassen, Micah & Julia en Ronald Westerhuis leveren allemaal een bijdrage, variërend van liedjes, persoonlijke statements, gedichten en een interview met Jacco Vonhof (voorzitter MKB). Tijdens deze uitzending extra aandacht voor de Voedselbank Nederland. De show wordt gepresenteerd door Boudewijn Koops. 

Oproep; jouw gedicht op tv

De wereld van nu door de ogen van een kind: Mis jij opa en oma ook zo? Zie jij je vriendjes en klasgenoten nog wel? En hoe gaat het sporten in de woonkamer? Kookt mama net goed als papa? Maar bovenal; hoe gaat het met jou en wil jij dat met ons delen? Ben jij tussen de 6 en 12 jaar? Wij dagen jou uit om het gedicht van Overijssel te schrijven! En misschien wordt jouw gedicht op tv voorgedragen door acteur Jules van Rijn. Stuur jouw gedicht voor vrijdag 3 april as om 20.00 uur naar [email protected]

Coronacrisis

Door de huidige maatregelen van het RIVM om het coronavirus in te dammen, ligt de gehele culturele sector voorlopig stil. De Quarantaine-show zonder publiek is een spontaan initiatief van Bert Eeftink. Na de succesvolle primeur in Twente en een tweede editie in Steenwijk is het nu de beurt aan Zwolle. “Ook de Zwolse artiesten dragen graag hun steentje bij’ , aldus Boudewijn Koops en Ilona Kevelham. “Natuurlijk zullen we alle regels, zoals voorgeschreven door de experts, opvolgen. En net als bij de eerdere shows zal er ook in Zwolle geen publiek aanwezig. 

Zwolse stadsproductie

De Quarantaine Show in Zwolle is een productie van RTV Oost en De Zwolse Stadsproductie in samenwerking met Zwolse Theaters en Productiehuis De Verhalenboot en Voedselbank Nederland. 

RTV Oost

De Quarantaine Theater Show zie je zaterdagavond 4 april om 21.00 uur op TV Oost en wordt zondagmiddag om 15.00 uur herhaald. Toch niet gezien? Kijk dan de uitzending terug via https://www.rtvoost.nl/tv/gemist Quarantaine Show Zwolle op RTV Oost

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden