Gezocht: jonge talenten met data-skills

Het project DEEP
Het project DEEP
Foto: Waterschap Drents Overijsselse Delta

Wil jij jouw data-skills inzetten zodat wij in Nederland voldoende en schoon water houden? Meld je dan aan voor DEEP, het Data science & Engineering Expert Programma van de waterschappen.

DEEP staat voor Data science & Engineering Expert Programma: een eenjarig leerprogramma voor startende data scientists & engineers met een nadrukkelijke focus op de wereld van waterbeheer. Samen met data-experts die al werkzaam zijn in de sector werk je aan opdrachten, maar vooral aan jouw eigen ontwikkeling. Centraal in het programma staat namelijk jouw leerpad en het delen van kennis met andere data scientists/ engineers. Een kickstart voor je carrière dus, die je daarna voortzet bij een waterschap. Ook Waterschap Drents Overijsselse Delta doet mee aan het programma.

Voor wie?

DEEP is er voor jongprofessionals met een passie voor data en maatschappelijke (water)uitdagingen. En ook voor talenten die zichzelf in korte tijd willen ontwikkelen tot een expert in het toepassen van data science en/of engineering in de watersector. Herken je je zelf hierin en ben je per 1 mei 2020 klaar om aan een nieuw avontuur te beginnen? Kijk dan snel op intodeep.ai en meld je aan!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen