Gewoon lekker dansen bij Lumen met DJ Etienne La Faille

Foto:

Haal de dansschoenen maar uit de kast want het is weer ‘gewoon lekker dansen’ bij Lumen op de muziek van DJ Etienne La Faille. Het wordt een gezellige dansavond op 21 maart waarbij iedereen uit zijn bol kan gaan.

Van dance tot classics en van funk tot lounge, DJ Etienne la Faille is een unieke moodmaker! Hij weet met zijn ervaring en muziekkennis, de juiste sfeer te creëren voor elk event, festival of club. Door zijn muziek verbindt hij mensen en brengt positieve vibes!  Een avond vol met de beste muziek uit de 70’s – 80’s en 90’s muziek zonder poespas, of terwijl: Gewoon Lekker dansen.

De avond duurt van 21.00 uur tot 01.00 uur in het Bluefinger Restaurant. De entree is € 8,95 en is inclusief welkomstdrankje en is voor iedereen vanaf 18 jaar. Na een avond lekker dansen heerlijk tot rust komen in een hotelkamer van Lumen Hotel? Dat kan! Speciaal voor Gewoon Lekker Dansen hebben wij een arrangement samengesteld inclusief ontbijt!  

Voor tickets en meer info: http://www.lumenzwolle.nl/gewoonlekkerdansen of kijk op de facebookpagina. Ook aan de deur worden er nog kaarten verkocht.  Wacht er maar niet op en wees er snel bij want vol = vol.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen