Ruim 50 dj’s: bekende namen staan deze zomer op Into the summerfestival

Foto:

Koop maar vast kaartjes want Into the Summer Festival heeft de volledige line-up bekend gemaakt. Grote namen als Chocolate Puma, La Fuente en Phuture Noize staan zaterdag 20 juni op het dancefestival aan de Wijthmenerplas. In totaal nemen meer dan 50 dj’s plaats achter de draaitafels in 5 verschillende areas.

Into The Summer Festival gaat zich vestigen op deze mooie locatie en hiermee het ultieme zomerse gevoel weer naar boven brengen.  Er staan dus meer dan 50 dj’s in 5 verschillende areas. Behalve Chocolate Puma, La Fuente en Phuture Noize treden ook bekende dj’s op als Vato Gonzalez, D-Wayne, Rebelion, Sound Rush en Atmozfears. Liefhebbers van hardstyle, house, techno en drum & bass kunnen dus hun hart ophalen. Naast de vier podia is er ook nog een area met een silent disco. 

De voorverkoop van het festival is al van start gegaan via www.intothesummer.nl. Er rijden ook pendelbussen vanaf station Zwolle naar het festivalterrein. Kaartjes voor de bus kunnen worden besteld bij de aankoop van een festivalticket. Into The Summer Festival begint zaterdag 20 juni 2020 om 14.00 uur en eindigt om 0.00 uur.

The Summer Festival aan de Wijthmenerplas

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden