Prof. Dr. Angela Maas spreekt voor Zonta Zwolle rond het thema vrouwenhart

Prof. Dr. Angela Maas
Prof. Dr. Angela Maas
Foto: Radboud UMX

Zonta Zwolle houdt vrijdag 7 februari, in samenwerking met PEC Zwolle, een bijeenkomst  rond het thema Vrouwenhart. Gastspreker is Prof. dr. Angela Maas, de bekende en eerste hoogleraar Cardiologie voor vrouwen in Nederland. De opbrengst van deze bijeenkomst gaat naar Stichting Single Supermom, een stichting die ondersteuning biedt aan alleenstaande moeders en hun kinderen. 

Zonta Zwolle, een actieve netwerkorganisatie voor vrouwen die zicht inzet voor de positieverbetering van vrouwen over de hele wereld, is enorm trots op de komst van Angela Maas. Zij wordt gezien als de meest invloedrijke vrouw in Nederland en is de eerste cardioloog die zich heeft gespecialiseerd in het vrouwenhart. Ook is Angela Maas geen onbekende in Zwolle, want zij heeft een aantal jaren als cardioloog in de Isala Klinieken gewerkt. Inmiddels werkt ze als hoogleraar in het Radboudumc en ziet ze op haar spreekuren vrouwelijke patiënten vanuit heel Nederland en het buitenland. 

Singe Supermom

De stichting Single SuperMom, waarvoor Zonta Zwolle zich inzet, wil de sociaal economische positie van alleenstaande moeders en hun kinderen versterken. Het gaat om welzijn, geld en zorg. Drie essentiële zaken voor alleenstaande moeders om goed voor zichzelf en voor de kinderen te zorgen. De stichting draait grotendeels op vrijwilligers en met de opbrengsten van de entreegelden wordt de stichting ondersteund. 

De bijeenkomst vindt plaats in het PEC stadion aan het Stadionplein 1 in Zwolle, De inloop is om 16.30 uur waarna het programma begint om 17.00 uur.  Vanaf 19.30 uur bestaat de mogelijkheid om de vrouwenwedstrijd van PEC Zwolle-VV Alkmaar (AZ) te bekijken. Er is een gedeelte gereserveerd voor de aanwezigen. Na afloop is er nog gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje. 

Voor meer informatie en het kopen van een entreeticket, ga naar de website van Zontazwolle.nl of naar Eventbrite 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen