Inleveren cadeaus voor de grote Sinterklaasactie in Zwolle

Cadeaus voor alle kinderen in Zwolle
Cadeaus voor alle kinderen in Zwolle
Foto: Pixabay

Help mee om de grote Sinterklaasactie tot een succes te maken. De Sinterklaasactie zamelt cadeaus in voor kinderen waarvan de ouders het niet breed hebben. Zo probeert men rond 5 december alle kinderen een leuke Sinterklaas te geven. In Zwolle zijn diverse inleverpunten.

Cadeaus voor de kinderen kunnen iedere zaterdag tussen 12.00 uur en 20,00 uur worden ingeleverd. Ook is in overleg mogelijk omdat op andere tijdstippen te doen,  De inleverpunten zijn Ruiterlaan 16 (iedere avond na 18.00 uur), Mulertkamp 4 (iedere avond na 17.00 uur), Eerdelaan 31 op dinsdag en woensdag tussen 17.00 uur en 19.00 uur) en in de Aalanden (adres op aanvraag).

Het motto van de Sinterklaasactie is Laat een kind niet naast de pakjesboot vallen! De organisatie is heel blij met mensen die langs komen om cadeaus te doneren. Hoewel er flink wordt gedoneerd kunnen nog niet alle kinderen worden geholpen.

Sinterklaasactie

De grote Sinterklaasactie is een  non-profit actie gestart wij vragen geen geld maar vragen alle inwoners van Zwolle om een gift te doen in de vorm van een Cadeau,s. Dit zodat wij alle gezinnen met kinderen die net boven of onder de bijstandsnorm leven of om wat voor reden financieel geen heerlijk avondje kunnen geven.Deze groep kinderen willen wij met u hulp bezoeken als Sinterklaas en pieten en ze zo een heerlijk avondje Sinterklaas kunnen geven met cadeau,s en lekkers zoals het hoort.

Voor vragen donaties mail naar [email protected] of stuur een app naar 0612119553

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen