Open dag kunstopleidingen ArtEZ Zwolle 

Musicerende studenten van ArtEZ
Musicerende studenten van ArtEZ
Foto: WilliamMoore

Alle opleidingen van ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten houden zaterdag 9 november van 10.00 tot 16.00 uur een open dag.  MBO-studenten, ouders en andere belangstellenden zijn van harte welkom om kennis te maken met de verschillende kunstopleidingen in Zwolle. Docenten, studenten en medewerkers staan klaar om informatie over de opleidingen te geven en vragen te beantwoorden. Daarnaast is er werk van studenten te zien én te horen. Breed scala aan kunstopleidingen in Zwolle,

In Zwolle is een groot aanbod aan kunstopleidingen te vinden. ArtEZ Academie biedt voor Art & Design studies aan op het gebied van Animation Design, Illustration Design, Comic Design, Graphic Design, Interieurarchitectuur en Interieurvormgeving. Ook zijn er de masteropleidingen Kunsteducatie Interior Architecture te vinden. De ArtEZ Academie voor Theater verzorgt in Zwolle de opleiding tot Docent Theater en het ArtEZ Conservatorium heeft de bachelor- en masteropleiding Jazz & Pop en Klassieke Muziek in huis en de opleiding Docent Muziek. 

Uitgebreide kennismaking

Tijdens de open dag zijn er van alle opleidingen voorlichtingspresentaties en is er volop informatie over de studierichtingen, mogelijke voortrajecten en de toelating. Bezoekers kunnen uitgebreid sfeer proeven, werk van studenten bekijken, werkplaatsen en studio’s bezoeken, voorstellingen en concerten bijwonen en kennis maken met docenten en studenten. Bij vrijwel alle studies is het mogelijk meegebrachte portfolio’s te bespreken of voor te spelen of te zingen bij een docent. 

Nieuw: Introductiemodule Art & Design

Voor scholieren, die hun keuze nog niet hebben bepaald of hun kans op toelating willen vergroten, biedt ArtEZ de introductiemodule Art & Design. Deze module is een eerste kennismaking met het kunstonderwijs. Studenten krijgen vier proeflessen van kunstenaar, ontwerper en ArtEZ docent Elske Berndes. In de lessen wordt er informatie gegeven over de studierichtingen en het studeren aan een Kunstacademie. Daarnaast gaan de studenten aan het werk met opdrachten gericht op de verschillende studierichtingen.

Kijk voor meer informatie een aanmelden op www.artez.nl/opendag en is te vinden aan de Rhijnvis Feithlaan 50 in Zwolle

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen