Behandelcentrum Isala zamelt ook cadeautjes in voor Sinterklaasactie Zwolle

Carin Jansen en Ida Knol
Foto: Ron Zwiers

Na vorig jaar ook te hebben ingezameld voor de Sinterklaasactie Zwolle, zijn Ida Knol en Carin Jansen ook dit tweede jaar spontaan begonnen met cadeautjes in te zamelen onder hun collega’s van hun afdeling het behandelcentrum van de Isala klinieken Zwolle.

Vorig jaar leverde dat twee grote dozen vol cadeautjes op voor de Sinterklaasactie Zwolle er was toen al flink ingezameld onder hun collega’s. Ze hopen dit jaar op een nog groter succes en dat er nog veel meer afdelingen binnen de Isala klinieken hun voorbeeld volgen. De organisatoren van de sinterklaasactie, Ron en Frank, zijn zeer blij met deze enthousiaste dames en de hulp.

Alle hulp is nodig

De Sinterklaasactie Zwolle is gegroeid en dit jaar hebben de organisatoren alle hulp nodig om alle kinderen uit de minima die geen Sinterklaas kunnen vieren van voldoende cadeautjes in te zamelen. Beide mannen gaan als Sinterklaas en piet bij de kinderen langs om de cadeautjes te bezorgen.

Mooi voorbeeld

Ron en Frank zeggen: ”Ida en Carin geven in ieder geval een mooi voorbeeld en als er meerder afdelingen van de Isala klinieken meedoen dna zou het heel mooi zijn. Aanmelden kan via [email protected] en uiteraard zijn andere bedrijven/instelling ook van harte welkom om mee te doen. Doe mee help mee en laat elk kind sinterklaas kunnen vieren.”

Alle informatie over de Sinterklaasactie Zwolle kun u vinden op facebook @sinterklaasactiezwolle of neem contact op met [email protected] of stuur een appje naar 06-12119553

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden