Beschonken John Stegeman belooft beterschap na ongeluk

John Stegeman
Foto: PEC Zwolle

John Stegeman belooft beterschap nadat hij vorige week bij een eenzijdig auto-ongeluk. Hij krijgt van PEC Zwolle een boete en krijgt extra werk bij maatschappelijke projecten.

John Stegeman is voorlopig zijn rijbewijs kwijt, krijgt een boete van de club en krijgt extra werk om voorbeeldig gedrag te vertonen en moet natuurlijk nog afwachten wat de straf van justitie is. Vorige week reed hij met teveel alcohol achter de kiezen. Stegeman had volgens de politie bijna drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed. Toegestaan is 0,5 en Stegeman kwam tot een promillage van 1.43.

Adriaan Visser, voorzitter PEC Zwolle, zegt hierover: ”Wij betreuren dit incident enorm, aangezien het totaal niet overeenkomt met hoe wij als club in de maatschappij staan. Alcohol en verkeer gaan niet samen en we kunnen dit incident dan ook niet aan ons voorbij laten gaan. John krijgt een boete van de club en wij gaan hem daarnaast extra vaak bij maatschappelijke projecten van de club inzetten.”

John Stegeman zeg op zijn beurt: ”Dit is een ontzettend domme actie van mij, die nooit meer voorkomt. Ik accepteer de straf vanuit de club als vanzelfsprekend en beloof beterschap richting de toekomst.”

Los van de straf vanuit de club, wachten zowel Stegeman als PEC Zwolle de verdere meningsvorming vanuit Justitie over dit incident af.

'

Reacties

article
24169
Beschonken John Stegeman belooft beterschap na ongeluk
John Stegeman belooft beterschap nadat hij vorige week bij een eenzijdig auto-ongeluk. Hij krijgt van
https://zwolle.nieuws.nl/nieuws/24169/beschonken-john-stegeman-belooft-beterschap-na-ongeluk/
2019-09-10T09:41:58+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/406/2019/09/10093955/john-stegeman-pec-zwolle-.jpeg
Apeldoorn, beschonken, botsing, dronken, Epe, John Stegeman, ongeluk, PEC Zwolle
nieuws