Pierik op z’n Leukst houdt 4 september Dé Oefensessie

Foto:

Om alvast warm te lopen voor het Festival op 21 september, houdt Pierik op z’n Leukst op woensdagavond 4 september Dé Oefensessie op het Fresiaplein, want oefening baart kunst! Vanaf 19.00 kunnen alle inwoners van de Pierik alvast kennismaken met een aantal uitdagende sporten en spellen.

De zomervakantie is weer voorbij; weer terug naar school en weer terug in het haastige bedrijfsleven. De hoogste tijd om even te ontspannen tijdens Pierik op z’n Leukst 2019!  Even in de hot-tub? Een stoelmassage krijgen? Of lekker op een bank luisteren naar live-muziek?

Of toch liever inspannen? Sportpark Marslanden heeft een geweldig zeskamp in elkaar gezet. Wij dagen heel de Pierik uit om je straat op te trommelen, naar het festival te gaan en vervolgens te zorgen dat jouw straat de meeste punten scoort. Geloof ons, dat is het zeker waard!

Op 21 september is het zeskamp uitgebouwd en vindt het daadwerkelijke straten-tournament plaats. Met daarbij ook leuke prijzen en natuurlijk de prijsbeker! Weet jouw straat de meeste punten te scoren? Wij zijn benieuwd!

Festival Pierik op z’n Leukst is voor en door bewoners van de Pierik georganiseerd en ingevuld. Met vele podia-acts, kinderactiviteiten, workshops en nog veel meer. Kijk voor meer informatie op Facebook ‘Pierik op z’n Leukst’.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden