Lodewijk Asscher komt naar Zwolle: interview over ‘Opstaan in het Lloyd Hotel’

PvdA-voorman Lodewijk Asscher komt naar Zwolle
Foto: Partij van de Arbreid

PvdA-voorman Lodewijk Asscher komt naar Zwolle. Op maandag 9 september om 20.00 uur vertelt hij in de Stadkamer het verhaal achter zijn boek ‘Opstaan in het Lloyd Hotel’. Hij zal worden bevraagd door Nynke de Jong. De toegang is gratis.

In ‘Opstaan in het Lloyd Hotel’ schrijft Lodewijk Asscher openhartig over zijn persoonlijke en politieke ervaringen. Het boek gaat over zijn persoonlijke zoektocht na de verkiezingsnederlaag van 2017. Asscher grijpt terug op zijn eigen familiegeschiedenis en zijn persoonlijke ontwikkeling als politicus. Over zijn wethouderschap in Amsterdam, zijn rol als vicepremier en over zijn huidige functie: partijleider van de Partij van de Arbeid.

Daarover – en nog veel meer – gaat Asscher op maandag 9 september in gesprek met de Zwolse schrijfster en journaliste Nynke de Jong. Er is natuurlijk ook alle gelegenheid zelf vragen te stellen en in gesprek te gaan met Asscher. De avond wordt samen met boekhandel Westerhof en de Stadkamer georganiseerd.

Het boek ‘Opstaan in het Lloyd Hotel’ is op de bijeenkomst te koop en er is ’s avonds gelegenheid om uw boek te laten signeren door Lodewijk Asscher.
De bijeenkomst wordt gehouden op maandag 9 september a.s. om 20.00 uur in Stadkamer Centrum, Zeven Alleetjes 1A te Zwolle. De bijeenkomst duurt tot 22.00 uur. Aanmelding is nodig via  [email protected] of  bel met  06-20605358.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen