Burger King Zwolle opent de deuren

Burger King Zwolle is geopend
Burger King Zwolle is geopend
Foto: Eigen foto

Inwoners van Zwolle hebben er even op moeten wachten, maar iedereen kan genieten van een flame-grilled whoppers, Twister Fries en de Long chicken. Hamburgerketen Burger King heeft een nieuw restaurant geopend in Zwolle-Noord, langs de A28.

Net voor lunchtijd werd het restaurant officieel geopend door de restaurant manager en de eerste enthousiaste whopperfans plaatsten direct hun bestelling bij de orderkiosken. Ook de Drive Thru werd meteen druk bezocht. 

Hans Miete, Managing Director van Burger King Nederland: ”We zijn enorm blij met deze locatie langs de A28. Het is een mooi, ruim restaurant met een terras in de zon. Burger King Zwolle is ook uitgerust met een Crown Café, waar we de lekkerste koffie, cappuccino en ijskoffie serveren.’ 

Ook de gasten zijn enthousiast over de komst van Burger King naar Zwolle. “Super dat Burger King eindelijk geopend is. Niet alleen voor een heerlijke hamburger, maar ik ga hier ook zeker vaak een goede bak koffie halen”, zegt één van de eerste gasten. 

Het restaurant biedt plaats aan 140 gasten en is vanzelfsprekend voorzien van moderne faciliteiten zoals gratis wifi en order kiosken. Ook heeft het restaurant een Drive Thru, zodat gasten hun reis snel kunnen vervolgen. 

Het restaurant in Zwolle is onderdeel van de ambitieuze expansieplannen van Burger King in Nederland, het Zwolse restaurant is het 65e van de keten in Nederland. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen