IJsselallee voor een week deels afgesloten voor werkzaamheden

De IJsselallee gaat van 22 juli tot en met 26 julii voor een deel dicht.
De IJsselallee gaat van 22 juli tot en met 26 julii voor een deel dicht.
Foto: Google Maps

De IJsselallee gaat vanaf 22 juli voor een deel dicht in verband met werkzaamheden. Tijdens de werkzaamheden is op de IJsselallee één rijstrook beschikbaar voor doorgaand verkeer. Dit gebeurt in twee fasen. De eerste fase start op 22 juli en duurt tot en met vrijdag 26 juli.

Tijdens deze eerste fase wordt voornamelijk gewerkt tussen de Hanzeallee en de Veerallee in de rijrichting naar de A28. Tijdens de werkzaamheden is voor het doorgaand verkeer in beide rijrichtingen één rijstrook beschikbaar. De kruising IJsselallee – Hanzeallee is aan de zijde van Hanzeland gestremd. Hanzeland is tijdens de werkzaamheden alleen bereikbaar via de Hanzelaan.

De Burgemeester van Walsumlaan (Campus en Schellerlanden) is alleen bereikbaar voor verkeer op de IJsselallee komend vanuit de rijrichting A28 (Hattem / Nieuwe Veerallee). Verkeer vanuit de richting Marslanden wordt omgeleid via Reysigerweg – Jofferenlaan – Pilotenlaan. Het verkeer in de wijk zelf (Campus en Schellerlanden) wordt omgeleid via Pilotenlaan – Jofferenlaan – Reysigerweg. De omleidingsroutes staan aangegeven met gele borden.

Van 12 tot en met 23 augustus volgt fase twee van de werkzaamheden. Hiervoor worden tijdens fase één al voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd tussen de Hanzelaan en de Hanzeallee.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen