Regio Zwolle Connect Live!: 2-daags Ondernemers Event voor de Regio Zwolle

Het startsein voor de organisatie van RZCLive! is gegeven door Toni Denneboom (IJsselhallen), Jurgen Pietersen (Box Events), Kimberley Drost (RegioLokaal), Bas de Bruin (Box Events)
Foto: Libema

Regio Zwolle Connect live! is een nieuw ondernemers event dat wordt gehouden op 14 en 15 november in de IJsselhallen. Het nieuwe concept is door de IJsselhallen Zwolle samen met Box Events en de partners uit Regio Zwolle ontwikkeld en biedt twee dagen lang volop inspiratie, kennisdeling, innovaties, inspirerende sprekers en netwerken met alle branchegenoten uit de Regio Zwolle. De economische agenda van de Regio Zwolle vormt hiervoor de basis. RZCLive is de opvolger van Trends-Expo.

Voor dit nieuwe event bundelt RZCLive! de krachten samen met MKB Nederland Regio Zwolle en VNO-NCW Regio. Regio Zwolle is dé plek voor innovatieve ondernemers, succesvolle MKB’ers en zelfstandige professionals en is de 4e economische toplocatie van Nederland. Mede door de unieke strategische logistieke positie biedt de regio Zwolle volop mogelijkheden voor ondernemers in de Regio Zwolle. Tijdens RZCLive! kan iedereen kennismaken met de mogelijkheden die de Regio Zwolle haar Ondernemers biedt.

Dag van de Ondernemer

De tweede dag van RZCLive!, 15 november, is bewust gepland op de landelijke Dag van de Ondernemer. Tijdens deze dag wordt ook het startschot gegeven van het stemmen op de genomineerden van de regionale verkiezing Starter en Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2019. Tijdens het Regio Zwolle Congres op 12 december in Theater De Spiegel worden de winnaars bekend gemaakt.

Veel activiteiten

Tijdens RZCLive! staan kennisdeling, innovatie, inspiratie en netwerken centraal. Daarom organiseren we veel verschillende activiteiten voor iedereen o.a.:
Inspirerend congresprogramma met als thema’s Menselijk Kapitaal, Leefomgeving, Energie, Bereikbaarheid en Economie
Startschot: Starter en Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2019
Dag van de Ondernemer
Grootste Ondernemersborrel van Nederland
Uitreiking Innovatieprijs Jeugd
Jong Talent Award

Programma voor Studenten

Donderdagochtend 14 november is RZCLive! exclusief geopend voor studenten uit de regio Zwolle. Voor hen is er dan een speciaal Congresprogramma, komen zij in contact met bedrijven die stage- en afstudeerplekken aanbieden en kunnen zij het event bezoeken. De Mbo- en Hbo-scholen in Regio Zwolle staan bekend om hun kwaliteit en innoverend vermogen, wat resulteert in een perfecte aansluiting op de arbeidsmarkt. Voor de regio en haar bedrijven is dit dé kans om aan de studenten te laten zien waarom zij vooral voor een baan in de regio moeten kiezen.

Waar en Wanneer

14 november 2019:
10.00 – 13.00 uur Exclusief geopend voor studenten
14.00 – 22.00 uur RZCLive! geopend voor ondernemers, onderwijs, relaties en partijen die een bijdrage leveren aan de woon en leefomgeving in de Regio Zwolle

15 november 2019:
10.00 – 17.00 uur RZCLive! geopend voor ondernemers, onderwijs, relaties en partijen die een bijdrage leveren aan de woon en leefomgeving in de Regio Zwolle en vanaf 15.30 uur de grootste Ondernemersborrel van Nederland

Locatie: IJsselhallen Zwolle

Kijk voor meer informatie en mogelijkheden voor deelname op www.rzclive.nl

'

Reacties

article
22633
Regio Zwolle Connect Live!: 2-daags Ondernemers Event voor de Regio Zwolle
Regio Zwolle Connect live! is een nieuw ondernemers event dat wordt gehouden op 14 en
https://zwolle.nieuws.nl/nieuws/22633/regio-zwolle-connect-live-2-daags-ondernemers-event-voor-de-regio-zwolle/
2019-06-12T08:44:35+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/406/2019/06/12083908/Schermafbeelding-2019-06-12-om-08.35.02.png
IJsselhallen, ondernemers, regio Zwolle, Regio Zwolle Connect Live!, RZC, RZCLive!
Algemeen, nieuws, Regio