Deze zomer weer lekker naar het OLB? voorverkoop start op 1 april

Voorverkoop OLB gaat weer beginnen
Foto: Openluchtbad Zwolle

Wie deze zomer weer wil gaan zwemmen kan vanaf 1 april het abonnement voor dit jaar gaan afsluiten. De digitale voorverkoop gaat dan open. De fysieke voorverkoop is op 18 april.

Wie het abonnement wil aanschaffen kan op de debadpas-pagina van het Openluchtbad vanaf maandag 1 april aan de slag door simpelweg vrijwilligerswerk in te plannen en te betalen. Wie in de voorverkoop het abonnement koopt betaalt voor de hele zomer 47 euro in plaats van 57 euro, dus een tientje korting. De duur van de voorverkoop is beperkt tot en met 26 april. Daarna wordt het normale seizoenstarief berekend.

Voor gezinnen geldt een kortingsregeling in de vorm van een gezinsabonnement. Met gezin wordt bedoeld: familieleden die bij het gezin horen en in principe* op hetzelfde adres wonen. Kinderen en jongeren tot 16 jaar kunnen geen zelfstandig lid zijn, daarvoor moet een van de ouders ook een abonnement hebben. Dit in verband met de wettelijke aansprakelijkheid.

 

Laag inkomen

Wie het niet zo breed heeft en toch graag zwemmen in het Openluchtbad? De Gemeente Zwolle heeft regelingen voor gezinnen en alleenstaanden van 18 jaar en ouder. Kijk op onderstaande links om hiervoor in aanmerking te komen. Voor gezinnen is er Stichting Meedoen: https://www.meedoenzwolle.nl/cms/index.php/openluchtbad-abbonnementen  Als de aanvraag wordt goedgekeurd, word men gebeld door het Openluchtbad om je abonnement in orde te maken. Wie 18+ is en een bijdrage in de kosten van het lidmaatschap nodig heeft kan een beroep doen op het Participatiefonds van de gemeente Zwolle. Meer informatie is te vinden op www.zwolle.nl/participatiefonds

Afhalen abonnementen

Wie het abonnement ophaalt bij het eerste bezoek aan het Openluchtbad loopt het risico in een lange rij wachtenden terecht komen. Daarom zijn er de mogelijkheden om de pas al eerder op te halen. Er zijn twee ophaaldata voor nieuwe pasjes in de voorverkoop: dinsdag 23 april van 15:00 tot 17:00 en donderdag 25 april van 19:00 tot 21:00 uur. Wie al lid is houdt de pas van afgelopen jaar en hoeft dus geen nieuwe pas op te halen.

'

Reacties

article
20556
Openluchtbad Zwolle start voorverkoop abonnementen op 1 april
Wie deze zomer weer wil gaan zwemmen kan vanaf 1 april het abonnement voor dit
https://zwolle.nieuws.nl/nieuws/20556/deze-zomer-weer-lekker-naar-het-olb-voorverkoop-start-op-1-april/
2019-03-25T09:40:38+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/406/2019/03/25094005/OLB-Zwolle-opening-seizoen-voorverkoop.jpg
ceintuurbaan, OLB, Openluchtbad, PEC Zwolle, zwembad, zwemmen, Zwolle
Algemeen, nieuws