Treinreiziger en automobilist: het is morgen opletten geblazen in verband met acties op het spoor en van de politie

Het trein- en autoverkeer heeft morgen last van stakingsacties
Foto: NS

Wie morgen met de trein of auto reist moet even goed plannen. De NS heeft aangekondigd de eerste treinen vanaf 7.06 uur te laten rijden. Ook voeren politieagenten actie en rijden met een snelheid van 66 kilometer per uur van Groningen naar Den Haag. Rond half 9 komt de stoet langs Zwolle.

De dienstregeling van de NS begint morgen 66 minuten later dan normaal vanwege de pensioenacties. De NS schrijft op haar site: we hebben daarom in het belang van onze reizigers besloten om de start van de dienstregeling te verschuiven tot na 07.06 uur, als de pensioenacties zijn beëindigd. Hierdoor kunnen de treinen goed opstarten en is de verwachting dat voor onze reizigers in de loop van de ochtend weer een betrouwbare treinreis mogelijk is. Wilt u maandag na afloop van de pensioenacties reizen met de trein? Raadpleeg dan kort voor vertrek de reisplanner. Want ook na de acties wordt verwacht dat er veel reizigers op de eerst treinen staan te wachten en/of overstappen vanuit andere richtingen.

Politie

Ook de politie voert morgen actie. Er is aangekondigd dat een stoet politiewagens met 66 kilometer per uur van Groningen naar Den Haag rijdt. Men vertrekt rond zeven uur in Groningen en rijdt via Hoogeveen naar Zwolle. Hoe men na Zwolle rijdt is niet bekend. Het kan zijn via de A28 naar Amersfoort of via de A50 in de richting van Apeldoorn. Wie dus half negen, de tijd dat de stoet in Zwolle wordt verwacht, vertrekt uit Zwolle moet dus rekening houden met vertraging op beide snelwegen.

 

'

Reacties

article
20364
Treinreiziger en automobilist: het is morgen opletten geblazen in verband met acties op het spoor en van de politie
Wie morgen met de trein of auto reist moet even goed plannen. De NS heeft
https://zwolle.nieuws.nl/nieuws/20364/treinreiziger-en-automobilist-het-is-morgen-opletten-geblazen-in-verband-met-acties-op-het-spoor-en-van-de-politie/
2019-03-17T18:44:29+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/406/2019/03/17184356/Schermafbeelding-2019-03-17-om-08.53.581.png
A28, A50, Amersfoort, Den Haag, Groningen, NS, Politie, politieacties, station Zwolle, Zwolle
Algemeen, nieuws, Regio