Stichting Oekraïne Projecten stopt met grootschalig inzamelen van kleding in Zwolle

In Zwolle wordt geen kleding meer ingezameld voor Oekraïne
Foto: Eigen foto

Na ruim 20 jaar stopt in Zwolle Stichting Oekraïne Projecten met het grootschalig inzamelen van kleding. Kleding kan nog wel naar Hattem worden gebracht.

Dankzij het zorgvuldige werk van de vele vrijwilligers hebben veel Oekraïense mensen goede kleding gekregen. Speciaal aandacht is er Bert en Marry de Jong voor hun grote inzet. Zij hebben ervoor gezorgd dat de kledingactie in goede banen werd geleid. Bananendozen werden verzameld, kleding in aanhangers versleept van hot naar her, en vaak ook nog weggebracht naar het verzamelpunt in Nunspeet en later naar Delft en Nieuwerkerk a.d. IJssel.
Wanneer u nog kleding heeft, dan kan dit de komende maanden nog worden ingeleverd aan de Nieuweweg 1 in Hattem. De kleding zal worden gedoneerd aan de nieuw te openen Dorcas-winkel aan de Zuiderzeestraatweg 21 in Hattem, die na opening het inzamelpunt van ons overneemt.
Mocht iemand zich in willen zetten voor de medemens in Oekraïne, dan kan men kijken op de website www.oekraine-projecten.nl/ bezoeken voor de mogelijkheden.

Bert en Marry de Jong

 

'

Reacties

article
20337
Stichting Oekraïne Projecten stopt met grootschalig inzamelen van kleding in Zwolle
Na ruim 20 jaar stopt in Zwolle Stichting Oekraïne Projecten met het grootschalig inzamelen van
https://zwolle.nieuws.nl/nieuws/20337/stichting-oekraine-projecten-stopt-met-grootschalig-inzamelen-van-kleding-in-zwolle/
2019-03-16T10:37:31+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/406/2019/03/16103430/Schermafbeelding-2019-03-16-om-10.28.25.png
Algemeen, nieuws