Burgemeester Henk Jan Meijer opent nieuwe locatie Tabonon in Westenholte samen met wereldkampioenen Andy Souwer en Oliver Geddes

Bij Tabonon is men er klaar voor
Bij Tabonon is men er klaar voor
Foto:

Burgemeester Meijer opent op 23 maart de nieuwste locatie van Tabonon Kickboksen & MMA in Westenholte aan de Branderweg 1G. Daarnaast geven wereldkampioen kickboksen Andy Souwer en wereldkampioen Braziliaans jiu-jitsu Oliver Geddes een seminar.

De feestelijke opening staat de hele dag in het teken van het sportaanbod dat op de locatie aangeboden wordt. De dag start om 8:30 uur met een seminar van kickbokslegende Andy Souwer voor gevorderde kickboksers, waarna om 9:00 uur de seminar Braziliaans jiu-jitsu door Oliver Geddes start. Maar ook voor beginners staat Souwer klaar, zij kunnen van 10:00 – 11:30 uur een seminar van hem volgen.

Officiële opening

Na een sportieve start van de dag zal Burgemeester Meijer de nieuwe locatie om 12:00 uur officieel openen. De rest van de dag staan diverse activiteiten voor kinderen én volwassenen op het programma. Zo komt een vuurspuwer een vuurshow geven, kunnen kinderen zich laten schminken of ballonnen laten knopen en wordt de sfeer feestelijk gestemd met muziek, hapjes en drankjes.

Zelf sporten uitproberen

Tijdens een zogeheten carrousel kunnen bezoekers gratis kennismaken met het sportaanbod door de diverse sporten zelf uit te proberen. In rondes van drie kwartier kunnen zij proeven van kickboksen, krachttraining, personal training, MMA, worstelen en Braziliaans Jiu-Jitsu. Ook kinderen kunnen een aantal van deze sporten uitproberen. Voor de mensen die zich liever nog niet in het zweet werken maar eerst willen kijken, worden er diverse demo’s gegeven.

Programma

08:30 – 10:00 uur Seminar Andy Souwer voor gevorderden
09:00 – 11:00 uur Seminar Oliver Geddes voor alle niveaus
10:00 – 11:30 uur Seminar Andy Souwer voor beginners
12:00 uur Officiële opening door Burgemeester Meijer
13:15 uur Kinderactiviteiten en vuurshow
13:30 – 14:30 uur Workshops kickboksen (zak&pads, personal training, bokscoaching en sparren)
14:30 – 15:30 uur Workshops kickboksen voor jeugd (jeugd en ouder&kind-training)
14:30 – 15:30 uur Workshops MMA, Braziliaans jiu-jitsu, worstelen en grappling

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen