Wijkinformatieavond voor inwoners van Stadshagen

Dagvoorzitter Arjan Spaans
Foto: Eigen foto

Zwolle’s jongste wijk Stadshagen ontwikkelt zich steeds verder.  Inwoners van deze dynamische wijk kunnen de veranderingen soms moeilijk bijhouden. Daarom hebben een aantal mensen de handen ineen geslagen om voor de inwoners een wijkinformatieavond te organiseren. Deze wordt gehouden op dinsdag 12 maart met als thema Groei.

Tijdens de informatieavond gaan de wijkmanager, de wijkagent, de wijkstichting en de projectleider van het winkelcentrum Stadshagen spreken. Dagvoorzitter Arjan Spaans (gemeenteraadslid en inwoner Stadshagen) zal de sprekers aan elkaar verbinden en ook vragen behandelen. Er zal worden gesproken over de groei van de wijk, de uitbouw van het winkelcentrum, de jeugd, belangrijke aandachtsgebieden en over het belangrijke thema veiligheid & leefbaarheid. Daarnaast zal er buiten het thema ‘groei’ ook ruimte zijn voor vragen en discussie over andere onderwerpen. Denk daarbij aan vragen die mensen hebben over de busverbinding, het treinstation Stadshagen, de Zwartewaterzone, de Scania’s op de Kop van Voorst enzovoort. De avond zal worden afgesloten met een drankje.

De wijkinformatieavond wordt gehouden in het Zonnehuis Stadshagen aan de Nijenhuislaan 175. Het begint om 19.30 uur. Belangstellenden hoeven zich niet van tevoren aan te melden.

'

Reacties

article
20067
Wijkinformatieavond voor inwoners van Stadshagen
Zwolle’s jongste wijk Stadshagen ontwikkelt zich steeds verder.  Inwoners van deze dynamische wijk kunnen de veranderingen
https://zwolle.nieuws.nl/nieuws/20067/wijkinformatieavond-voor-inwoners-van-stadshagen/
2019-03-07T23:08:24+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/406/2019/03/07230548/Schermafbeelding-2019-03-07-om-23.02.21.png
Kop van Voorst, NS, ProRail, Scania's, spoorlijn, stadshagen, station, Station Stadshagen, treinstation, wijkagent, Wijkmanager, Winkelcentrum Stadshagen, zwartewaterzone, Zwolle
nieuws