Beschonken moeder met driejarige peuter op de achterbank van de weg gehaald

Politie controleert in Zwolle
Foto: Nationale Ombudsman

Een beschonken moeder met een kindje van drie jaar in de auto is donderdag van de weg gehaald in Zwolle. De vrouw blies 295 ugl/l (0,68 promille), dat is drie keer de waarde die een beginnend bestuurder op mag hebben.

Bij een van de drie verkeerscontroles op de Middelweg, Burgemeester Roelenweg en Wethouder Alferinkweg, waarbij de politie controleerde op alcoholgebruik, technische gebreken en andere verkeersovertredingen, reed de vrouw tegen de lamp.

Rijbewijs

Ook schreef de politie maar liefst elf boetes uit voor het ontbreken van fietsverlichting. Zeven bekeuringen werden uitgeschreven voor snelheidsovertredingen. Één bestuurder had mazzel dat hij zijn rijbewijs net niet hoefde in te leveren. Hij werd gepakt met een snelheid van 99 km/uur op een weg waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Bij de controles werden ook nog bekeuringen uitgedeeld voor vijf keer het negeren van een rood licht, drie opgevoerde snorfietsen, twee keer rijden zonder rijbewijs, het negeren van een stopteken en het vasthouden van een telefoon.

'

Reacties

article
19576
Beschonken moeder met driejarige peuter op de achterbank van de weg gehaald
Een beschonken moeder met een kindje van drie jaar in de auto is donderdag van
https://zwolle.nieuws.nl/nieuws/19576/beschonken-moeder-met-driejarige-peuter-op-de-achterbank-van-de-weg-gehaald/
2019-02-15T15:38:12+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/406/2019/02/15153745/Schermafdruk-2019-02-15-15.38.31.png
alcohol, bekeuring, beschonken, boetes, dronken, fietsverlichting, geen rijbewijs, handheld bellen, handsfree bellen, Politie, te hard rijden
nieuws, Politie