Wie herkent de dader? Politie toont beelden van verdachte van steekpartij in Zwolle

Wie herkent deze man?
Foto: Onder de Loep/RTV Oost

De politie heeft beelden vrijgegeven van een man die wordt verdacht van betrokkenheid bij een steekpartij in de wijk Dieze Oost in Zwolle. De man is gefilmd vlakbij supermarkt Jumbo aan de Hogenkampspassage. Volgens de politie loopt de man er met een mes naar twee andere mannen toe.

De man loopt met een mes in de Radewijnstraat in de wijk Dieze Oost in Zwolle. In een steegje achter de woningen krijgt hij ruzie en steekt met het mes een man van 19. Die raakt daardoor gewond.

Herken je de man?

Herken je de man? Weet je wat de aanleiding is voor de steekpartij? Bel meteen de tiplijn: 0800 – 6070 (gratis nummer). Je mag Politie Zwolle ook een pb sturen met info of gebruik het tipformulier. Wil je niet dat de politie achter je gegevens komt? Bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

 

Steekpartij in Zwolle, man (19) raakt gewond

Herken je deze man? Hij loopt met een mes in de Radewijnstraat in de wijk Dieze Oost in Zwolle. In een steegje achter de woningen krijgt hij ruzie en steekt met het mes een man van 19. Die raakt daardoor gewond. Herken je de man? Weet je wat de aanleiding is voor de steekpartij? Bel meteen de tiplijn: 0800 – 6070 (gratis nummer). Je mag Politie Zwolle ook een pb sturen met info of gebruik het tipformulier: https://bit.ly/2FWVezR Wil je niet dat de politie achter je gegevens komt? Bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

Geplaatst door Onder de Loep op Donderdag 24 januari 2019

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden