Hete liefde tussen koude ijsbeelden: wie durft?

Smelt voor je date n de kou bij de iijsbeelden in Zwolle
Foto: IJsbeeldenfestival

Over een kleine maand is het Valentijnsdag. Als je deze romantische dag van de liefde alleen moet doorbrengen biedt het IJsbeelden Festival in Zwolle een uitkomst: speeddaten bij -10 graden tussen de ijsbeelden. Des te meer reden dus om lekker dicht tegen je date aan te kruipen.

De organisatie van het IJsbeelden Festival zoekt 15 mannen en 15 vrouwen vanaf 21 jaar die op zoek zijn naar hun eigen IJskoning/ koningin? Kun je het ijs breken tijdens deze turbodate en kun je jouw IJSkonijn laten smelten onder de IJSkoude omstandigheden van de IJSbeelden hal? Geef dan jezelf of een vriend/ vriendin/ familielid of collega op voor 4 februari 2018. Mail dan naar [email protected] onder vermelding van IJSkoud speeddaten (naam, achternaam, leeftijd, geslacht, woonplaats, e-mailadres, telefoonnummer)

Turbodaten

Na afloop van het turbodaten bestaat de mogelijkheid om in café de Belgische Keizer in Zwolle de kennismaking voort te zetten.  De Belgische Keizer biedt aan de deelnemers van deze ijskoude speeddating een warm bittergarnituur voor twee personen aan. Voorwaarde is wel dat dat de dating succesvol is verlopen en dat er dus sprake is van een heuse date.

Huwelijksaanzoek

Aan de oproep van de organisatie van het IJsbeelden Festival om je geliefde ten huwelijk te vragen op het IJsbeelden Festival in Zwolle bij het IJSthema Romeo en Julia is gehoor gegeven. Een twintigtal kandidaten hebben zich gemeld. De organisatie beraadt zich op dit moment wie de meest romantische dag van zijn leven kan beleven bij -10 graden Celsius met Romeo en Julia als ijzingwekkende trouwgetuigen. Het huwelijksaanzoek gaat in januari of februari plaatsvinden.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden