Familie Westenberg al tachtig jaar actief in Zwolle: Etos Aa-landen ingrijpend verbouwd

Het team van Etos Zwolle (Aa-landen) staan Henk en Carin Westenberg uiterst rechts.
Foto: ETOS

Voor de familie Westenberg van Etos Aa-landen wordt 2019 een memorabel jaar. “Het is precies 80 jaar geleden dat onze drogisterij van start ging, in de Schilderswijk (Diezerpoort). We verhuisden 40 jaar geleden naar de Aa-landen. En 25 jaar geleden kozen we voor de Etos-formule”, somt Henk Westenberg op. “We beginnen ons jubileumjaar goed, met een prachtig verbouwde winkel!”

Vrijdag 25 januari wordt het extra gezellig in de winkel. De ingrijpend verbouwde winkel gaat weer open. De winkel viert het met een openingsfeestje met leuke acties en activiteiten. Op zaterdag 26 januari is er een heus beautyevenement met een visagist die gratis persoonlijk advies geeft en/of een makeover.

Knusser en gezelliger

De vernieuwde Etos is iets kleiner dan de oude vestiging. Dat vindt Carin Westenberg geen probleem. “Het voelt veel knusser en gezelliger aan. Bovendien leent dit formaat zich bij uitstek voor de allerlaatste formule van Etos. Door de nieuwe indeling oogt het geheel eigentijds en overzichtelijk.” Er is een moderne en strakke beautyafdeling, met keuze uit bekende en nieuwe merken. Daar vind je volop inspiratie. Overal hangen tips voor een andere look en medewerkers laten via een snelle touch up zien hoe je zelf een product kunt toepassen. Behalve van alles voor beauty en persoonlijke verzorging verkoopt de winkel ook gezondheidsproducten. Er zijn onder andere vitamines, supplementen, pijnstillers en benodigdheden voor wondverzorging. De medewerkers zijn gediplomeerd en kunnen klanten over de gezondheidsproducten veel vertellen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden