Remember Bowie brengt ode aan overleden popster David Bowie

David Bowie staat centraal op 10 januari
Foto: Spookaap

David Bpwie overleed donderdag 10 januari dirie jaar geleden. Hij was een van de meest invloedrijkste en meest veelzijdige rockcmuzikanten van de laatste decennium. Een selectie van topmuzikanten uit bands als Typhoon en Bökkers brengen op deze datum een ode aan de fascinerende Bowie.

Of het nou met grote doorbraak Space Oddity was of zijn definitieve en te vroege afscheid met het album Blackstar: altijd en overal wist Bowie zijn stempel te drukken op muziek en (jeugd)cultuur. David Bowie was Ziggy Stardust en The Thin White Duke maar David Bowie was ook een grote inspirator voor grote groepen muzikanten en kunstenaars.

Topmuzikanten

Onder leiding van Bauke Bakker (o.a. Her Majesty) bestaat Remember Bowie uit Erik Neimeijer (Bökkers), Gertjan van der Weerd (Her Majesty), Dries Bijlsma (o.a. Typhoon) en Sebastiaan van Olst (Typhoon). Als speciale gasten zijn Jelle Paulusma en Rocco Ostermann aanwezig. Een selectie van topmuzikanten die het gedachtengoed van David Bowie op eervolle wijze zullen spelen en ervoor zorgen dat we extra stilstaan bij het leven en de muzikale carrière van deze spectaculaire artiest.

Remember Bowie

Locatie : Grote Zaal, Hedon
Wanneer : Donderdag 10 januari
Open : 20:00 uur
Aanvang : 21:00 uur

De kaartverkoop voor dit evenement is van start gegaan. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

'

Reacties

article
18378
Remember Bowie brengt ode aan overleden popster David Bowie
David Bpwie overleed donderdag 10 januari dirie jaar geleden. Hij was een van de meest
https://zwolle.nieuws.nl/nieuws/18378/remember-bowie-brengt-ode-aan-overleden-popster-david-bowie/
2019-01-05T11:04:31+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/406/2019/01/05110240/bowiepng.png
Bauke Bakker, David Bowie, Dries Bijlsma, Gertjan van der Weerd, Hedon, Her Majesty, Jelle Paulusma, Plato, Rocco Osterman, Sebastiaan van Olst, Typhoon
Cultuur, nieuws