Een spannende ontdekkingstocht door de Grote of St. Michaëlskerk

Een spannende tocht door de St. Michaëlskerk in Zwolle
Een spannende tocht door de St. Michaëlskerk in Zwolle
Foto: Eigen foto

Ga mee op een tijdreis in het donker door de Grote Kerk in Zwolle. Vertrouw je toe aan de koster, hij zal je bij het flakkerende licht van de meegenomen lantaarns meenemen op een verrassende en spannende wandeling door het eeuwenoude kerkgebouw. Ga mee met een Tijdreis door de St. Michaëlskerk.

Maar… pas op!! Onderweg kun je zomaar een aantal onverwachte en misschien wel onheilspellende ontmoetingen hebben met enkele historische figuren uit Zwolle’s roemrijke verleden. Huiver bij het verhaal over de verwoestende Beeldenstorm in 1580 of ervaar hoe hard het zwoegen was om en nabij het Schnitgerorgel. Bezoekers komen op plekken waar de schaduwen op de muren je angst aan proberen te jagen. Luisteren naar gebeurtenissen die niet in geschiedenisboeken staan en wat het daglicht niet kan verdragen. Komt op deze tocht het duistere verleden toch nog aan het licht?

Tijdreis

De “Tijdreis door de Grote kerk” duurt ruim een 1 uur en wordt gehouden op de volgende data en tijden: Donderdagavond 27 december en donderdagavond 3 januari.  De tijden zijn: de eerste voorstelling van 19.30 uur tot 20.30 uur en de tweede wandeling van 21.00 uur tot 22.00 uur. Verzamelen: 10 minuten vóór aanvang bij de Kostersingang aan het Grote Kerkplein, bij de fontein. De prijs bedraagt 12.50 euro.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen