Grand Hotel Ter Borch Zwolle genomineerd voor prestigieuze horecaprijs: de Entree Awards

De onlangs geopende luxe boetiekvestiging Grand Hotel Ter Borch in Zwolle.
De onlangs geopende luxe boetiekvestiging Grand Hotel Ter Borch in Zwolle.
Foto: Entree Awards
Grand Hotel Ter Borch in Zwolle heeft een nominatie te pakken in de categorie Best Hotel Design bij de Entree Awards, hét horeca-event van het jaar.  Een vakjury van hospitalityprofessionals beoordeelt de meest onderscheidende horecabedrijven in Nederland die het afgelopen jaar zijn geopend of gerestyled.

Elegant en gemoedelijk. Zo noemt manager Julia Vijftigschild de onlangs geopende luxe boetiekvestiging Grand Hotel Ter Borch in Zwolle. Het is de tweede van het Pillows-label in Nederland; eerder opende Anna van den Vondel in Amsterdam, dat vorig jaar werd genomineerd voor Best Hotel Design bij de Entree Awards. Het Zwolse hotel telt 41 kamers en ‘all day dining’-restaurant Coperto. De chef-kok is Remco Jansen, die deze functie hiervoor vervulde bij restaurant Intens in Voorst. Paul Linse,  eigenaar van Studio Linse, tekende voor het ontwerp. “Het interieur omarmt en verwent, zogezegd, de gast. Typerend voor deze vestiging is het donker gebeitste eikenhout, behang met textuur en veel velours in natuurlijke tinten. Het voelt comfortabel en tijdloos. Ik noem het nobele eenvoud.” Het Pillows-label is van International Hotel Management Group (IHMG). Het plan is om het verder uit te rollen in Europa, te beginnen met een vestiging in Deventer en Gent.

Grans Hotel Ter Borch gaat de strijd aan met Hotel Indigo The Hague – Palace Noordeinde in Den Haag, Pestana Amsterdam Riverside, hotel QO Amsterdam en het Amsterdamse TwentySeven.

De uitreiking is op maandag 26 november in Theater Amsterdam. In 14 categorieën worden de felbegeerde horecaprijzen uitgereikt aan de meest toonaangevende horecaondernemers, -bedrijven, bartender en barista. Bij Best Hotel Design let de jury op de originaliteit, uitstraling en functionaliteit van het design en interieur van een hotel. Het gaat hierbij om zowel de publieke ruimten als de hotelkamers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen