Bijeenkomst over burn-out en stressklachten bij ZwolleDoet!

Burn-out en stressklachten
Burn-out en stressklachten
Foto: ZwolleDoet!

Burn-out en stressklachten, wie er mee te maken heeft kan terecht bij ZwolleDoet! op 15 november is er een bijeenkomst waar Dominique Bekke van Impulz tips geeft voor mensen met klachten over stress en burn-out.

Volgens cijfers van TNO en het Centraal Bureau voor de Statistiek hebben 1 miljoen Nederlanders burn-out klachten. Wanneer je langdurig wordt blootgesteld aan een stress veroorzakende situatie, kan dat zorgen voor overbelasting en uitputting. Dit kan resulteren in een burn-out.

Op internet is veel informatie te vinden over burn-out. Vaak is deze informatie alleen gericht op degene die een burn-out heeft, maar een burn-out heb je niet alleen! Tijdens deze bijeenkomst bespreekt Dominique Bekke (Impluz) onder andere tips en adviezen voor mensen die in hun directe omgeving iemand hebben (partner, broer, zus, vriendin, vriend, zoon, dochter of collega) die met burn-out klachten te maken heeft.

Tijdens deze bijeenkomst wordt aandacht besteed aan wat stress is en hoe langdurige stress over kan gaan in een burn-out. Ook wordt er tijdens deze bijeenkomst aandacht besteed aan:
– Hoe je zelf om kan gaan met stress;
– Hoe je hulp vraagt;
– Wat de risico’s van overbelasting zijn; en
– Hoe je ontspanning kan inbouwen in je leven.

De bijeenkomst wordt verzorgd door Dominque Bekke van Impluz.

Schrijf je voor 15 november in via:de website

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen