Bekendmaking genomineerden Ondernemersverkiezing Regio Zwolle 2018

De genomineerden voor de ondernemersverkieizngen
De genomineerden voor de ondernemersverkieizngen
Foto: Theo Smits

Tijdens de goed bezochte Kick-Off van het Regio Zwolle Congres bij JobTrans in Genemuiden zijn de genomineerden in de categorie Starter en Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2018 door vakjuryvoorzitter Klaas Feenstra bekendgemaakt. Zwolse bedrijven zijn goed vertegenwoordigd bij deze ondernemersverkiezing.

Op het Regio Zwolle Congres op donderdag 13 december in Theater De Spiegel zal de uitreiking van deze ondernemersprijzen zijn. De ondernemer die onder andere het beste scoort op ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei, binding met de regio Zwolle, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat met de felbegeerde prijs naar huis. Dit jaar staat tijdens het Regio Zwolle Congres het thema Technologisering als Kans centraal. De gemeente Zwartewaterland treedt op als gastgemeente.

Regionale verkiezing

Uit de gehele regio Zwolle zijn onder andere door gemeenten en ondernemersverenigingen in totaal 101 ondernemers voorgedragen. Van deze fraaie lijst is een shortlist gemaakt op basis van definitieve deelname. Voor de vakjury is het een pre dat de ondernemer zowel tijdens het bedrijfsbezoek als tijdens de uitreiking van de ondernemersprijs aanwezig is. De vakjury is trots op alle mooie parels die tijdens deze verkiezingsronde naar boven zijn gekomen en bedankt alle gemeenten en ondernemersverenigingen voor hun inzet voor de regionale ondernemersverkiezing.

Genomineerden

De genomineerden van de categorie Starter van het Jaar Regio Zwolle 2018 zijn drie Zwolse bedrijven: Arjan Boeve (Brandglass), Dirk van der Worp (Peppergym), Annelies Maas-Kortenhorst en Roland Kortenhorst-Maas (Medical Precision). In de categorie ‘Ondernemer van het Jaar’ zijn de volgende ondernemers in de race: Johan van Marle (Uitgekookt uit IJsselmuiden), Fokke Jan Middendorp (BlueM uit Zwolle) en Robert Kosse (Move4Mobile uit Zwolle). Op donderdag 8 november gaat de vakjury met cameraploeg langs de drie ondernemers van de categorie Starter van het Jaar. De genomineerden houden een pitch op locatie en geven de vakjury een kijkje achter de schermen binnen hun bedrijf. Op vrijdag 16 november (De landelijke Dag van de Ondernemer) is het de beurt aan de drie finalisten van de categorie Ondernemer van het Jaar. TCR Tours uit Raalte heeft voor deze tours een bus beschikbaar gesteld. De vakjury zal tijdens de bedrijfsbezoeken updates versturen via Regio Zwolle Connect: de online community van, voor en door ondernemers uit de regio Zwolle.

Bekendmaking is tijdens het Regio Zwolle Congres Programma Regio Zwolle Congres.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen