Werkzaamheden aan Twistvlietweg Stadshagen

Werkzaamheden aan de Twistvlietweg in Zwolle
Werkzaamheden aan de Twistvlietweg in Zwolle
Foto: Google Maps

ZWOLLE – In de zomervakantie vinden er werkzaamheden plaats aan de Twistvlietweg. Om de werkzaamheden zo veilig mogelijk te kunnen uitvoeren zijn verkeersmaatregelen noodzakelijk. De maatregelen zijn tot 1 augustus 2018 van kracht en hebben betrekking op de Twistvlietweg in Stadshagen.

Doorgang Twitsvlietweg

De verkeersmaatregelen worden aangegeven met verkeersborden. Tevens zullen er verkeerslichten aanwezig zijn om de doorgang over de Twistvlietweg te garanderen. Tijdens de werkzaamheden ondervindt het verkeer oponthoud.

Gefaseerde uitvoering werkzaamheden

Sinds 30 april 2018 wordt er gewerkt aan de Twistvlietweg. De werkzaamheden worden in verschillende fases uitgevoerd. Tot eind juli 2018 werken we aan de riolering en het trottoir. Daarna starten we met de asfaltering van de Twistvlietweg.

Fase A Grond-Rioolwerk noordzijde en zuidzijde (bijna afgerond)
Fase B Trottoirs deel 1, 2 en 4
Fase C Bushalte Twistvlietweg deel 2
Twistvlietweg ’s nachts afgesloten

In de periode van 23 tot en met 28 juli 2018 vinden er ook ’s nachts werkzaamheden plaats. Hierdoor is de Twistvlietweg ’s nachts afgesloten. Tot 1 augustus 2018 zult u hinder ondervinden van de werkzaamheden aan de Twistvlietweg. Wij vragen uw begrip hiervoor

Meer informatie

Meer informatie over infrastructurele projecten in de wijk os te vinden op www.zwolle.nl/stadshageninfra.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen