Heldendag in winkelcentrum Stadshagen

Heldendag in Stadshagen
Heldendag in Stadshagen
Foto: Eigen foto

ZWOLLE – Een aantal helden komt zaterdag 16 juni van 10.00 tot 16.00 uur naar het winkelcentrum in Stadshagen. Deze redders van mens en dier zetten zich (soms met gevaar voor eigen leven) in voor de veiligheid. Echte helden dus!

Onder meer Brandweer Zwolle, Politie IJsselland en ambulance RAV IJsselland (tot 14.00 uur), Stichting Dierenambulance en de Twentse Wens Ambulance komen naar het winkelcentrum. Elke discipline brengt een aantal voertuigen mee die van binnen en buiten zijn te bekijken. Vraag ze gerust het hemd van het lijf, ze vertellen je graag alles over hun werk en over veiligheid.

Fotograaf

Bij de brandweer, politieauto en ambulance staat een professionele fotograaf voor klaar en kan een mooie foto laten maken in een echt uniform. Of ervaar bij de brandweer zelf hoe sterk een waterstraal is. De Twentse Wens Ambulance vervoert terminaal zieke patiënten naar bijvoorbeeld uitjes. Ze brengen de speciale kinderambulance mee. Deze is wel negen meter lang, zodat ook ouders mee kunnen reizen in de ambulance.

Kidstent

En natuurlijk zitten de dames van Partou weer voor de allerkleinsten klaar in de kidstent. Hier liggen knutselwerkjes klaar die de kinderen kunnen maken voor Vaderdag. Schminken kan natuurlijk ook. Kom dus naar de Heldendag op 16 juni in Winkelcentrum Stadshagen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen