Wichelroedewandeling van Girbe Buist en Chris Zoet

De wichelroedewandeling is een spannende aangelegenheid
De wichelroedewandeling is een spannende aangelegenheid
Foto: Eigen foto

ZWOLLE – Auteur en historicus Girbe Buist houdt samen met de paragnost en wichelroedeloper Chris Zoet in Zwolle een wichelroedewandeling, Deze wordt gehouden op zaterdag 30 juni en start om 13.30 voor museum de Fundatie . De wandeling duurt 2 uur en kost 12,50 (inclusief wichelroede en brochure).

De wichelroedewandeling is een spannende en onthullende wandeling door de binnenstad van Zwolle. Tevens leert u om te gaan met de wichelroede. Zwolle kent vele spannende plekken en boeiende sagen.

Studentenmoord

Tijdens de wichelroedewandeling maken de deelnemers kennis met de wilde deerne, het krachtcentrum voor de Peperbus, een beruchte studentenmoord, onderaardse gangen en de Latijnse school, waar de enige Nederlandse paus les kreeg. De gidsen Zoet en Buist laten de verborgen plekken van Zwolle ontdekken en vertellen boeiende anekdotes.Ook leren zij hoe met een wichelroede krachtplekken, aardstralen en onderaardse gangen zijn op te sporen.

Opgeven

Opgeven voor de wandeling kan via de website www.pelgrimspad.nl. Voor meer informatie: [email protected] of telefonisch via 06-22621698

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen