FloatCenter Zwolle opent met vier floatrooms in Zwolle

Floaten, de nieuwe manier van ontspannen
Floaten, de nieuwe manier van ontspannen
Foto: Floatcenter Zwolle

ZWOLLE –  FloatCenter Zwolle opent op 25 mei de deuren aan de Dokter Stolteweg, in het midden van het vernieuwde Health Innovation Park. Door de groei van innovaties staat de regio Zwolle zowel economisch als maatschappelijk beter op de kaart. FloatCenter innoveert mee en sluit goed aan bij deze ontwikkelingen.

FloatCenter Zwolle is het eerste FloatCenter in Nederland dat de Vitaliteitskuur aanbied, speciaal bij medische klachten. Mensen worden bewuster en kritischer waar het gaat om de reguliere geneeskunde en zoeken steeds vaker naar alternatieve oplossingen.

Floaten

Floaten is voor iedereen die zakelijk wil ontstressen, ontspanning zoekt voor lichaam en geest en optimaal spierherstel wil na sportactiviteiten. Floaten werkt ontstekingsremmend, verhelpt huidproblemen en bestrijdt vermoeidheid. Ook is het heel goed voor de bloedsomloop, verbetert de gezondheid van het hart, helpt het bij vermindering van migraine en verzacht gewrichtspijnen en reumatische klachten.

Floatcenter

FloatCenter Zwolle biedt ook Halotherapie aan, waarbij in een zogenoemde zoutkamer medicinaal zout wordt verneveld. Deze therapie is effectief bij aandoeningen zoals astma, COPD, bronchitis, acne, hooikoorts en eczeem. Daarnaast worden er verschillende massages verzorgd, zoals o.a. ontspanningsmassage, sportmassage en zwangerschapsmassage op een speciale tafel.

Floatrooms

Met maar liefst vier Floatrooms, Halotherapie en aanbieden van massages biedt FloatCenter Zwolle een totaalpakket voor vitaliteit en ontspanning. Op 25 mei worden vouchers uitgedeeld met een speciale openingskorting van 20% en er kan een speciale welkomstaanbieding worden aangeschaft voor drie keer floaten in combinatie met drie keer halotherapie voor € 99,-

 

Geplaatst door Floatcenter Nederland op dinsdag 8 mei 2018

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen