Daten in de Stadkamer

Carla Ketelaar
Carla Ketelaar
Foto: Eigen foto
ZWOLLE – Het is een vraag die veel gescheiden mensen zichzelf stellen: wanneer ben ik weer klaar om te gaan daten. Liefdesexpert Carla Ketelaar spreekt hierover op 13 april in de Stadkamer.
Scheiden in Zwolle houdt deze avond in de Stadkamer aan de Zevenalleetjes. Daar wordt de grote vraag beantwoord wanneer het een geschikte tijd is om na een scheiding weer het liefdepad op te gaan en te gaan daten. Carla Ketelaar van de website Laatsteliefde.nl vertelt over haar ervaring met relatiecoaching en geeft tips over daten. Ook zal ze praten over haar laatste boek Vind je eindman. In dit boek geeft ze een inkijk in de weg die leidt naar een geschikte partner en een liefdevolle, monogame relatie. Een handreiking om het ‘Project Man’ tot een goed einde te brengen. Van zelfinzicht tot een compleet stappenplan voor internetdaten.

Daten

De avond over ‘hoe te daten’ wordt gehouden in de Stadkamer aan de Zevenalleetjes en begint om 19.00 uur. Om 21.00 uur heeft iedereen voldoende bagage om het date-avontuur aan te gaan. De toegang is gratis, wie wil komen kan zich het beste aanmelden via  [email protected].
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen