Crowdfundingsactie voor kattencafé in Zwolle: nog vierduizend euro nodig

Krijgt Zwolle een heus kattencafé? Dat is de grote droom van twee Zwolse vrouwen
Foto: Eigen foto

Hedwig Schikkers en Carinna Schat zijn een crowdfundingsactie gestart voor een kattencafé in Zwolle. Er is nog vierduizend euro nodig om het café te starten. De actie loopt nog tot 11 april.

Wie een kattencafé in Zwolle wil kan voor tenminste vijf euro het initiatief van Hedwig Schkkers en Corinne Schat steunen. De beide vrouwen beloven: ”Het  gaat een fijne plek worden in de stad waar een aantal katten een vaste woonplek krijgen en waar bezoekers een lekker kopje koffie kunnen drinken en een taartje of broodje eten. Het wordt een plek waar verbinden en ontmoeten centraal staat.”

Asielkatten

Hedwig en Corinna willen de katten uit het asiel halen. Niet iedere kat is geschikt voor een kattencafé. Het welzijn van de dieren staat voorop en dus worden er katten gekozen die het leuk vinden om tussen de mensen te zijn en samen met andere katten kunnen leven. Ze zullen hierin begeleid worden door de Kattenkliniek van Zwolle.

Nog vierduizend euro

Het doelbedrag van de crowdfunding is 20.000 euro waarvan  nu bijna 16.000 bij elkaar is ingezameld. De zoektocht naar een geschikt pand in het centrum van Zwolle is al begonnen. Het moet een minimale oppervlakte van 75m2 hebben en een betaalbare huur. Ook zijn Hedwig en Corinna druk met plannen voor de inrichting, de website en een webshop, maar de focus ligt nu nog vooral bij de crowdfunding om toch die 100% te behalen. De campagne loopt nog tot 11 april. Dus wil jij ook een kattencafé in Zwolle? Doe dan een donatie op voorjebuurt.nl/kattencafezwolle en kies voor een leuke beloning.

Reacties

article
20586
Crowdfundingsactie voor kattencafé in Zwolle: nog vierduizend euro nodig
Hedwig Schikkers en Carinna Schat zijn een crowdfundingsactie gestart voor een kattencafé in Zwolle. Er
https://zwolle.nieuws.nl/knipsels/20586/crowdfundingsactie-voor-kattencafe-in-zwolle-nog-vierduizend-euro-nodig/
2019-03-25T21:51:38+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/406/2019/03/25215014/Schermafbeelding-2019-03-25-om-21.41.45.png
Corinna Schat, Crowdfunding, Hedwig Schkkers, kattencafé, Zwolle
Knipsels