Het nieuwe busstation aan de Hanzelaan is bijna klaar.

De laatste loodjes voor het busstation
De laatste loodjes voor het busstation
Foto: Youtube

Het nieuwe busstation aan de Hanzelaan is bijna klaar. De abri’s zijn geplaatst, de bomen zijn deze week aangeplant en de komende dagen wordt de laatste hand gelegd aan de kap waaronder de busreizigers straks droog en aangenaam op hun bus kunnen wachten.

Met hun eigentijdse kunst op de kap van het nieuwe busstation verfraaien drie Zwolse kunstenaars (Melle Mijnhardt, Tamme de Boer en Stefan Alberts) het nieuwe Zwolse busstation en het omliggende gebied. De kunstuiting is 70 x 13 meter groot en daarmee de grootste kunstuiting van Zwolle.

 

Het nieuwe busstation aan de Hanzelaan is bijna klaar. De abri’s zijn geplaatst, de bomen zijn deze week aangeplant en de komende dagen wordt de laatste hand gelegd aan de kap waaronder de busreizigers straks droog en aangenaam op hun bus kunnen wachten. Met hun eigentijdse kunst op de kap van het nieuwe busstation verfraaien drie Zwolse kunstenaars (Melle Mijnhardt, Tamme de Boer en Stefan Alberts) het nieuwe Zwolse busstation en het omliggende gebied. De kunstuiting is 70 x 13 meter groot en daarmee de grootste kunstuiting van Zwolle. #Zwols #creatief #bijnaklaar #groen #aangenaam #ov

Geplaatst door Spoorzone Zwolle op Vrijdag 23 november 2018

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen