Groot aantal wegwerkzaamheden in het najaar in Zwolle

Er gaat hard aan de weg worden gewerkt in Zwolle de komende tijd
Foto: Gemeente Zwolle

In Zwolle wordt de laatste drie maanden van het jaar hard aan de weg gewerkt. Op diverse plaatsen wordt er nieuw asfalt gelegd of de weg verbeterd. Het is dus opletten geblazen.

Het gaat op alle plekken om  asfalteringswerkzaamheden die nodig zijn in het kader van groot onderhoud.. De werkzaamheden op hoofdwegen vinden vooral in de avond en nacht plaats tussen 19.00 en 06.00 uur, de overige werkzaamheden overdag.

De werkzaamheden:

Stuurmansweg tussen Scholtensteeg en Oude Wetering (tunnel Boxem) van 23 oktober tot en met 3 november en de  Scholtensteeg van 6 november tot en met 17 november. Op beide wegen wordt het asfalt vervangen door beton. Nadat dit  is aangebracht is er een uithardingstijd nodig van enkele dagen. De weg blijft dan afgesloten.

Rijnlaan, tussen Fivel en Helderlichtsteeg, van 30 oktober tot en met 3 november. Opnieuw asfalteren van de rijbaan en verbeteren afwatering.

Elandveld, fietspad tussen Eekhoornveld en Konijnenveld. Periode 13 november tot en met 1 december. Frees – en asfalteringswerkzaamheden overdag.

Middelweg, asfalteren van de rode fietsstroken  tussen de Ruusbroecstraat en Van Wevelinkhovenstraat en de gehele rijbaan tussen de Ruusbroecstraat en de Zwartewaterallee. Van 6 december tot 9 december wordt er ’s nachts gewerkt tussen 19.00 uur en 06.00 uur. Gedurende de werkzaamheden is de Middelweg in beide rijrichtingen afgesloten. Ook de kruising Ruusbroectraat – Dennenstraat is afgesloten.  Bewoners worden verzocht hun auto elders te parkeren.

Oldeneelallee, Vanaf rotonde Democratenlaan tot kruising Hollewandsweg/Nieuwe Deventerweg. Opnieuw asfalteren van rijbaan en vervangen van detectielussen. Werkzaamheden worden ’s nachts uitgevoerd van 12 december tot 15 december tussen  19.00 uur tot 06.00 uur.

Rijnlaan, tussen Zwartewaterallee en Amstel/Biesbosch. Opnieuw asfalteren van rijbaan. Werkzaamheden worden ’s nachts uitgevoerd van 12 december tot 15 december, tussen 19.00 uur en 06.00 uur. De werkzaamheden vinden plaats op de Rijnlaan aan de zijde richting Hogenkampsweg. De tegenovergestelde rijrichting blijft toegankelijk. .

Rijnlaan, werkzaamheden op de kruising Waallaan. De gehele kruising wordt voorzien van een nieuwe asfaltconstructie en de detectielussen worden vervangen. De werkzaamheden worden ’s nachts uitgevoerd van  11 december tot 16 december, tussen 19.00 uur en 06.00 uur. Gedurende de werkzaamheden is de gehele kruising afgesloten voor verkeer.

Voor actuele informatie over werkzaamheden aan de weg of andere activiteiten die gevolgen hebben voor het verkeer: www.zwolle.nl/bereikbaarheid

 

'

Reacties

article
8010
Werk aan de weg in Zwolle, het is opletten geblazen
In Zwolle wordt de laatste drie maanden van het jaar hard aan de weg gewerkt.
https://zwolle.nieuws.nl/gemeente/8010/groot-aantal-wegwerkzaamheden-najaar-zwolle/
2017-10-20T07:18:43+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/406/2017/10/20071816/standaard-foto-over-wegwerkzaamheden_9.jpg
afsluitingen, asfalteren, Hogenkampsweg, Hollewandsweg, Middelweg, oldeneelallee, Rijnlaan, Ruusvroecstraat, verkeer, Waallaan, werk aan de weg, Zwarte Waterallee, Zwolle
Gemeente, nieuws