Let op: verkeershinder Twistvlietweg in Stadshagen

Twistvlietbrug en Twistvlietweg
Twistvlietbrug en Twistvlietweg
Foto: Gemeente Zwolle

ZWOLLE – Aannemer Van Gelder is sinds enige tijd bezig met het herinrichten met de Twistvlietweg tussen de Twisvlietbrug en de Bandijklaan. Deze week is er hinder voor het verkeer.

Er komt een bushalte en de huidige asfaltverharding wordt voorzien van een nieuwe deklaag. Het kruispunt Twistvlietweg en Hasselterdijk wordt definitief afgemaakt, zodra de woningbouw langs de Hasselterdijk (ten noorden van de Twistvlietweg) is gerealiseerd. Aangezien de Twistvlietweg van groot belang is voor het fiets- en busverkeer zullen de werkzaamheden in de avonduren en tijdens de nacht plaatsvinden.

Planning

De planning van de werkzaamheden:  Woensdag 25 juli en donderdag 26 juli van 19.00 uur tot 06.00 uur wordt asfalt aangebracht aan de Twistvlietweg.

Omleidingen

De Twistvlietweg wordt, tijdens de uitvoering van de werkzaamheden, tussen de Twistvlietbrug en de Bandijklaan afgesloten voor het fiets- en busverkeer. Het openbaar vervoer zal dan niet over de Twistvlietweg rijden. Voor het fietsverkeer Stadshagen-Holtenbroek vice versa wordt een omleidingsroute ingesteld. Het blijft overigens wel mogelijk om de Hasselterdijk te volgen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen