Voorverkoop begint voor kaarten Duncan Laurence op de dag van het Eurovisie Songfestival

Duncan Laurence is wereldberoemd met zijn hit Arcade
Foto: Hedon Zwolle

Hij staat morgenavond in de finale van het Eurovisie Songfestival en op 1 november komt hij naar Zwolle. Duncan Laurence en zijn hit Arcade moeten morgenavond bewijzen hoe goed het lied is en of het voldoende is om na 44 jaar weer het songfestival te winnen.

Misschien staat de winnaar van het Eurovisie Songfestival wel in november op het podium van Hedon? Hij werd in een klap beroemd met zijn ballade Arcade.  Duncan de Moor, beter bekend als Duncan Laurence, groeide op in een plaats waar weinig te doen was qua muziek. Daarom zocht hij het zelf op. Dagelijks kroop hij achter de piano en leerde hij liedjes, teksten en gedichten schrijven. De passie voor muziek werd steeds serieuzer waarnaar hij op de Rockacademie terecht kwam en zichzelf als artiest kon ontplooien.

Ontroeren

“Ik ging op zoek naar verhalen die ontroeren en iets betekenen, uit mijn eigen leven of dat van een ander. De inspiratie vond ik in het verhaal van een dierbare die op jonge leeftijd is gestorven.”  De song die toen ontstond doopte ik tot Arcade – de woorden en akkoorden kwamen als vanzelf, vanuit het hart. Arcade is een verhaal over de zoektocht naar de liefde van je leven. Het is de hoop naar datgene wat onbereikbaar is.”

De kaartverkoop start zaterdag 18 mei om 10.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via Hedon Zwolle

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden