Diggy Dex dit najaar naar Hedon

Diggy Dex komt naar Hedon
Foto: Elke Teurlinckx

Diggy Dex komt vrijdag 22 november naar poppodium Hedon.  De ‘chansonrapper’ uit Amersfoort vertelt verhalen op muziek die bij elke plaat aan zeggingskracht en diepte winnen en bij elk album enthousiaster worden ontvangen. Met Treur Niet (Ode Aan Het Leven) en Ik Huil Alleen Bij Jou scoorde Diggy Dex bescheiden hits.

De basis voor Diggy Dex is en blijft hiphop, maar is zelden de eindbestemming van de muzikale weg die Diggy Dex aflegt. Zo ook op Karavaan, zijn nieuwe, zesde album waarvoor Franse popmuziek een belangrijke invloedbron was. Karavaan is een verzameling reisliedjes, verhalen op muziek die je meenemen naar een onbekende bestemming.

Karavaan klinkt als een persoon die open staat voor de wereld en geniet van de simpele dingen in het leven. Van elkaars gezelschap, muziek, zon, gezelligheid en het moment. Omringd door zijn band staat Diggy Dex weer klaar om erop uit te gaan en de verhalen van Karavaan te delen met iedereen die zijn pad kruist.

—————————————————————————————————————

DIGGY DEX

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 22 november

Open : 19:30 uur

Aanvang : 20:15 uur
Entree : € 22,00

De kaartverkoop voor dit evenement is gestart. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden