Hansi Hinterseer en das Tiroler Echo komen naar de IJsselhallen

Hansi Hinterseer komt weer naar Zwolle
Hansi Hinterseer komt weer naar Zwolle
Foto: Eigen foto

Liefhebbers van de Duitstalige schlagers en volksmuziek: opgelet. Een van de meest succesvolle Duitstalige artietsten komt naar Zwolle: De Oostenrijkse schalerzanger Hansi Hinterseer treedt op 8 december op met de volksmuziekgroep das Tiroler Echo in de IJsselhallen.

Hansi Hinterseer komt voor de derde keer in zijn carriere naar de IJsselhallen in Zwolle. De Oostenrijker tourt momenteel met zijn Christmas Tour door Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland en doet daarbij ook Nederland aan. Hinterseer zong in zijn carrière 30 gouden en platina albums bij elkaar. Voordat hij de onbetwiste schlagerkoning werd was hij professioneel skiër en in 1974 zelfs winnaar van de slalom op de Hahnenkammrennen in zijn geboorteplaats Kitzbühel.

Adventtijd

Tijdens het concert in de IJsselhallen komt van alles voorbij; folk, kerstmis titels en populaire kerstklassiekers. Tijdens de Adventtijd voor Kerst speelt muziek van oudsher een belangrijke rol. Een indrukwekkend décor zal er tijdens het concert voor zorgen dat de IJsselhallen in mum van tijd zal baden in het licht en in de sfeer van Kerstmis. ”Ik kijk altijd uit naar Kerstmis, naar de Kerst die ik heb mogen ervaren als kind in de bergen van Tirol. Het lijkt mij mooi mijn liefde en het speciale gevoel te delen met de bezoekers”, aldus de populaire zanger.

Kaarten voor Hansi Hinterseer & Tiroler Echo zijn verkrijgbaar via www.ntk.nl of 0900-9203 (45 cpm).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen