Ronnie Flex met Deuxperience naar Hedon

Ronnie Flex & Deuxperience naar Hedon
Ronnie Flex & Deuxperience naar Hedon
Foto: Ben Houdijk.

Ronnie Flex komt met zijn liveband Deuxperience op vrijdag 16 november naar Hedon. Het is de eerste keer dat Ronnie Flex met Deuxperience het Zwolse poppodium aandoet.

De Rapper kende een uitermate goed 2018. Begin dit jaar kwam zijn album ‘Nori’ uit waarmee de rapper maar liefst vier weken aaneengeschakeld op nummer 1 in de albumcharts staat. Naast optredens op o.a. Pinkpop en Concert At Sea was er nog z’n samenwerking met de Nederlandse band BLØF waarbij de klassieker ‘Omarm Me’ in een nieuw jas werd gestoken. Kaarten voor de show van aanstaande vrijdag zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl

Talloze hits

Met de tekst ‘Ronnie Flex is nu’ is daar in 2012 ineens de jonge rapper Ronnie Flex die in samenwerking met Mr. Polska en Boaz van de Beats z’n eerste hitsingle Allermooiste Feestje de wereld ingeslingerd. Vanaf dat moment volgen de talloze hits, platina platen en awards zich in hoog tempo op en ontwikkelt de Cappelenaar zich tot één van de grootste Nederlandse artiesten van z’n generatie. Het nummer Drank & Drugs met vriend Lil Kleine gooit zelfs internationaal hoge ogen en het collectieve album New Wave, waar Ronnie Flex hofleverancier van is, breekt record na record en wordt inmiddels beschouwd als een klassieker. En dan zijn er nog drie soloplaten die stuk voor stuk de nummer één notering in de charts behaalden.

Datum 16 novemer 2018

Locatie Grote Zaal
Aanvang 21:00
Student (studentenkaart verplicht) €17,00
Normaal €22,00
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen