Ateliers voor creatieve ondernemers in pand Rieteweg 10

Rieteweg 10
Rieteweg 10
Foto: Gemeente Zwolle

ZWOLLE – Professionele kunstenaars en creatieve ondernemers kunnen onderdak vinden in het pand aan de Rieteweg 10.

Het pand Rieteweg 10 is onlangs opgeknapt tot een uitnodigend gebouw met verschillende ateliers. Met deze ateliers biedt Zwolle iedereen de kans om een eigen bedrijf te starten als artistieke of creatieve ondernemer.

Rieteweg 10

In Rieteweg 10 vinden verschillende creatieve bedrijven en kunstenaars onderdak, elk in een eigen afzonderlijke ruimte. Er zijn in totaal 23 ruimtes, variërend van 25 m2 tot 200 m2. Daarnaast biedt dit bedrijfsverzamelgebouw volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de gemeenschappelijke ruimte. Rieteweg 10 is daarmee een ideale plek om geïnspireerd te raken en anderen te inspireren.

Creatieve Coöperatie

De Creatieve Coöperatie gaat het gebouw voor de gemeente beheren. De CC is gevestigd aan de Esdoornstaat 3 en ontwikkelt en beheert ook een locatie aan de Grote Voort. Binnen de Creatieve Coöperatie werken ondernemers en studenten samen, delen kennis en stimuleren elkaar tot creativiteit en productvernieuwing. Deze bijzondere meerwaarde gaan wij ook bieden aan de huurders van de Rieteweg.

Beschikbaar

Rieteweg 10 blijft tenminste tot 1 januari 2024 als bedrijfsverzamelgebouw bestaan. Dankzij een financiële bijdrage van gemeente Zwolle kan de huurprijs laag blijven. Er zijn nog enkele ateliers beschikbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem contact op met de Creatieve Coöperatie via het e-mailadres: [email protected](link stuurt een e-mail).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen