Het is weet tijd voor Lepeltje Lepeltje in het Ter Pelkwijkpark

Lepetje Lepeltje in het Ter Pelkwijkpark
Lepetje Lepeltje in het Ter Pelkwijkpark
Foto: eigen foto

ZWOLLE – Onder een verrukkelijk zonnetje wordt er in het weekend van donderdag 5 tot en met zondag 8 juli lustig gelepeld in het Ter Pelkwijkpark. Voor de vierde keer versiert Lepeltje Lepeltje het park met mobiele keukens én een breed muzikaal programma.

Verfijn je palet door het uiteenlopende aanbod van gerechten en struin over de mooie-dingen-markt, terwijl de allerkleinsten genieten van een rijk gevuld kinderprogramma. De toegang is zoals altijd gratis. Lepeltje Lepeltje; het beste recept voor een heerlijk weekend in het park!

Eten

Culturele en culinaire genieters kunnen hun geluk niet op! Lepeltje Lepeltje creëert weer een enorm palet aan smaken, geuren en tonen. Leef je uit op de eigenzinnige gerechten en klassieke recepten van mobiele keukens. We werken graag samen met lokale partijen. Bekijk de food line-up via: www.lepeltje-lepeltje.com/zwolle/eten.

Muziek

Een kleurrijk podium prijkt in het midden van het plantsoen, waar bands en DJ’s spelen voor hongerig publiek. Of je nou houdt van zwoele liedjes, ritmische deuntjes of dansbare platen: voor iedere smaak wat wils! Bekijk de line-up via: www.lepeltje-lepeltje.com/zwolle/muziek.

Markt

In samenwerking met de dames van Winkels op Wielen is er op zaterdag en zondag een markt met mooie spullen. Er worden (vintage) spullen, kleding, zelfgemaakte kunst, pareltjes voor je interieur en ambachtelijk streekproducten aangeboden. Check het marktprogramma op: www.lepeltje-lepeltje.com/zwolle/markt.

Kinderen

Voor de allerjongsten is er ook genoeg te doen op zaterdag en zondag. Een speciaal samengesteld kinderprogramma gevuld met optredens van theatermakers, workshops én knutselopdrachten houden je kids zoet. Zou jij graag je kinderactiviteit op Lepeltje Lepeltje willen neerzetten? Meld je aan via lepeltje-lepeltje.com/zwolle/kinderen.

Donderdag: 16:00 – 23:30 uur
Vrijdag: 14:00 – 00:30
Zaterdag: 12:00 – 00:30
Zondag: 12:00 – 22:00

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen