Ruimtetuig op Parkpret 2018

Foto:

ZWOLLE – Parkpret is een festival in Park Eekhout dat gehouden wordt door de bewoners van de Stationsbuurt. Parkpret is voor iedereen, voor heel Zwolle, voor jong en oud.

Tijdens Parkpret is te genieten van beeldende kunst, muziek, lekkere hapjes en drankjes, verrassende ontmoetingen en veel kunstzinnige of sportieve activiteiten voor kinderen. Dit jaar vindt de start van ‘Ik toon Zwolle’ plaats tijdens Parkpret. Parkpret is gratis toegankelijk.

De hele wereld is opgebouwd uit vormen, rond of recht, groot of klein, in alle soorten, maten en kleuren. Ook jij hebt een vorm, een vorm die bij iedereen een beetje anders is. Maar zou jij niet eens een andere vorm willen zijn, vierkant als Spongebob, klein als de Rabbids of rond en groen als een Ninja Turtle. Of vind je het wel goed zo, maar wil je net als Hikkie Heilbot vleugels hebben om te kunnen vliegen met de draken? Dat kan, want dit jaar kan jij jezelf bij Ruimtetuig op Parkpret voor één dag de vorm geven die jij graag wilt, hoe gekker hoe beter!

Informatie:

Wanneer: 27 mei 2018
Waar: Park Eekhout
Tijd: 12 – 17 uur

Hoofdpodium
12:00 Opening door de Freule van Eekhout, Anne Bussink van Ik toon Zwolle en wethouder Eefke Meijerink. Samenzang: Zing Nederlands met mij.
12.30 De Jonge Vuurvogel.
13.30 Minstrel Music: Ayonne & Lion’s Den
16.30 eindoptreden Poke You Once

Theetuin
13.00 Mevrouw Jansen
13.30 Zojuist
14.00 Bigband JointVenture met vertelster
16.00 Tai Chi Inner Touch, demonstratie

Dierenweide
Hele dag door: timmeren en zagen met Ruimtetuig (ben ik in beeld?!), klimmen, springen, knutselen, schminken en ponyrijden.
13.00 Edward jeugdstrijkorkest
13.30 Benjamin Britten
14.00 Kinderkoor Konstatijn
14.30 Jeugd Musical School
15.00 On Cue
15.30 Brassband David en de Circusschool
16.00 DIFF dancemasters

Hoofdingang park
13.00 – 16.00 Trio Concordia en Tango Allegria
TIZ met Brassband David en Stan Fritchy verhalenverteller

Onder de kastanjeboom
12.00 -17.00 Montmartre

Door het hele park
IVN kinderactiviteit, Dinoland springkussen, Clann Lir, Grandesco Music, Stadsboer, Tai Chi Inner touch (wereldkampioen Tai Chi) en pottenbakken.
Parkpret 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Zwolle, Ik toon Zwolle, Notariskantoor mr E.M. de Jong, Zuidberg Frontline Systems, Spiegel Accountants, Waanders in de Broeren, De Buik van Parijs, Buurtcultuurfonds, Stadkamer, Dinoland, Bohemean bier en Abacadabra.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen