Bierig festival Kannen & Kruiken dit jaar ook in Zwolle

Festival Kannen & Kruiken in Zwolle
Festival Kannen & Kruiken in Zwolle
Foto: Eigen foto

ZWOLLE – Proosten op een bierig dorstlessend Pinksterweekend in Park de Wezenlanden tijdens Kannen & Kruiken! Van vrijdag 18 tot en met maandag 21 mei scharen de beste bierbrouwers, vinologen en levensgenieters bijeen om onder het genot van livemuziek de smaakpapillen te laten prikkelen. De heerlijkste brouwsels en nectars wissel je af met lekkernijen van mobiele keukens. De toegang is gratis, je koopt alleen je eerste glas. Santé!

De organisatie van Lepeltje Lepeltje komt in het Pinksterweekeinde voor het eerst met speciaalbier- en wijnfestival Kannen & Kruiken naar Zwolle.  ‘We zijn heel blij dat we naast Lepeltje Lepeltje ook met Kannen & Kruiken naar Zwolle komen’, aldus organisator Maurice van de Berkt. ‘Verwacht een heel uitgebreide drankenkaart en natuurlijk veel sfeer en muziek.’

Bierbrouwers

De ambachtelijke bierbrouwers staan te trappelen om het publiek hun heerlijkste brouwsels voor te schotelen in Park de Wezenlanden. Rond of robuust, blond of donker, Pale Ales of Stouts, bezoekers worden zonder twijfel verrast door het brede bieraanbod. Zowel voor kenners als voor bierdebutanten zijn er volop nieuwe smaken te ontdekken.

Food!

De echte fijnproevers weten welke belangrijke rol eten speelt bij het proeven van bier en wijn. Wissel het brede drankaanbod af met lekkernijen van mobiele keukens; van borrelhapjes tot maaltijden die een goede bodem beloven. Ook wordt Park de Wezenlanden gevuld met scherp snaarwerk, zwoele deunen en verse beats. Of je nu geniet van een ambachtelijk biertje of een zorgvuldig gekozen Merlot, de liveacts en DJ’s maken de sfeer compleet.

Kannen & Kruiken wordt in het Pinksterweekeinde gehouden van 18 tot en met 21 mei in Park de Wezenlanden.

Kijk op de website voor meer informatie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen