De succesformule van DansClick

On Hold, Ryan Djojokarso |
On Hold, Ryan Djojokarso |
Foto: Rob Hogeslag

ZWOLLE – Korzo biedt al meer dan tien jaar het publiek de succesformule van DansClick een geweldige ervaring met de nieuwste generatie dansmakers.

DansClick 19 presenteert de winnaars van de BNG Bank Dansprijs 2017 voor beloftevolle choreografen: Astrid Boons, Ryan Djojokarso en Sabine Molenaar. Het publiek kan op ludieke wijze kennismaken met deze dansmakers. Zij stellen zich voor in videoportretten en na afloop van de voorstelling wordt het publiek uitgenodigd om op het podium, onder het genot van een drankje, met de makers en dansers na te praten.

BNG Cultuurfonds

Het BNG Cultuurfonds en Korzo producties hebben de handen ineen geslagen om bijzonder getalenteerde makers met (inter)nationale potentie te ondersteunen op hun weg naar de volgende fase in hun carrière. Nu de Nederlandse productiehuizen waar jonge makers aan de slag kunnen het moeilijk hebben, willen Korzo en het BNG Cultuurfonds zorg dragen voor de continuïteit in de ontwikkeling van excellente jonge makers. De prijs wordt toegekend door een onafhankelijke jury onder voorzitterschap van dans- en theaterjournaliste Annette Embrechts. De andere juryleden zijn Ingrid Melman, dansprogrammeur van Theater De Lieve Vrouw in Amersfoort; Heleen Volman, artistiek leider van DansBrabant; Stacz Wilhelm, hoofd productie van Korzo en programmeur van de dansserie All there is, en Mat Meijs, secretaris en bestuurslid van het BNG Cultuurfonds.

DansClick 19

Schouwburg Odeon

Dinsdag 13 maart, aanvang: 20.30 uur

Info & tickets: zwolsetheaters.nl / 0900 – 1435 (€0,45 / minuut)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen