Namen van alle (zorg)medewerkers op gevels Isala: Trots op onze medewerkers!

De boodschap bij Isala luidt: 'Trots op onze medewerkers!’ en ‘Samen maken wij Isala'
Foto: Isala Zwolle

Gisteravond en in de afgelopen nacht waren ze al te zien en vanavond en vannacht ook nog: de namen van alle (zorg)medewerkers van Isala Meppel en Zwolle op de gevels van beide gebouwen. De projecties zijn een extra bedankje aan alle medewerkers tijdens de Dag van de Zorg.

Elk jaar is er aandacht voor deze speciale dag, die oorspronkelijk begon als de Dag van de Verpleging. Maar deze keer wilde Isala daar een schepje bovenop doen. Als blijk van waardering naar alle (zorg)medewerkers voor hun tomeloze inzet in deze bijzondere tijden. Vandaar de gevelprojectie.

Zodra het donker is, worden de namen van alle medewerkers van de desbetreffende locatie zichtbaar, met daarbij de tekst: ‘Trots op onze medewerkers!’ en ‘Samen maken wij Isala’. Ook op andere locaties van Isala wordt stilgestaan bij de Dag van de Zorg, zoals bijvoorbeeld bij de buitenpolikliniek in Heerde, waar een groot bord bij de entree staat met dezelfde tekst.

Daarnaast stonden vanochtend verschillende leden van de Raad van Bestuur, directie en management klaar bij de feestelijk versierde ingangen van verschillende locaties, om medewerkers persoonlijk te bedanken voor hun inzet. Gedurende de dag volgen meer kleine verrassingen voor medewerkers, waarvan we aan het eind van de dag nog een compilatie te zien is. Isala bedankt alle medewerkers voor wat jullie doen en hebben gedaan, helemaal in deze uitzonderlijke tijden!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden