Sponsoractie voor gestolen motorscooter van Maickel Geurts

De motorscooter van Zwolse fotograaf Maickel is gestolen. Voor hem is een actie opgezet
De motorscooter van Zwolse fotograaf Maickel is gestolen. Voor hem is een actie opgezet
Foto: Eigen foto

ZWOLLE – Wellicht weet niet iedereen het, maar afgelopen maand is de motorscooter van Maickel gestolen. Wat naast persoonlijk leed ook voor zijn bedrijf niet gunstig is. Omdat hij zich makkelijk kon verplaatsen was hij snel inzetbaar en kon hij ver buiten Zwolle projecten bij klanten aannemen.

Deze eenmalige actie is daarom ook, mede-collega’s van Maickel opgezet om hem te kunnen helpen aan een nieuw vervoermiddel. Hij is niet het type dat zijn handje omhoog houdt zonder er iets voor te willen doen. Daarom deze actie voor deze opgezette eenmalige sponsoring.

Zaterdag 29 april is er bij Kamera Express, George Stephensonstraat 5 in Zwolle de fotostudio de hele dag gereserveerd. Tijdens die dag mag iedereen langskomen voor een sessie waarin enkele portretfoto’s gemaakt gaan worden. De fotostudio is uitgerust met een limbowand (naadloze vloer) en professioneel licht apparatuur.

Hoe meer zielen de meer vreugd. En natuurlijk ook een beter eindbedrag! Er moet worden betaald per geschoten foto. De sessies duren maximaal 10 minuten per aangemeld persoon.

Er staat een hapje en een drankje klaar. En terwijl je wacht kun je gezellig kletsen met andere mensen die op deze sponsoractie zijn afgekomen. Op deze manier kan wachten toch best wel leuk zijn.

Gecombineerd met Picmaickel Fotografie resulteert dit in prachtige portretten. De bedoeling is dat er wordt aangemeld via de email. De kosten zijn vijftig euro voor een foto, twee foto’s kosten negentig euro.Er kan alleen cash worden betaald. Het mailadres is: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen