Landschap Overijssel lanceert nieuwe podcast tijdens het Stadsfestival

Foto: Mark Zekhuis

Landschap Overijssel lanceert een nieuwe podcast tijdens het Stadsfestival dat wordt gehouden 2 tot en met 4 september. Landschap Overijssel beschermt, ontwikkelt en beheert al 90 jaar de bijzondere natuur en het streekeigen landschap in Overijssel. Om dit te vieren, staan in het najaar allerlei activiteiten op het programma, waaronder de lancering van onze nieuwe podcast tijdens het Stadsfestival Zwolle.

Het Stadsfestival is een driedaags cultureel festival dat wordt gehouden van vrijdag 2 september tot en met zondag 4 september in de binnenstad van Zwolle. Op het festival vind je naast theater, muziek en film ook culturele en landschapsroutes. Eén van die routes kun je vanaf de Blijmarkt lopen met de gloednieuwe podcast.

De Podcast vertelt over ‘Een keten van verschrikkelijke gebeurtenissen’, een avontuurlijke reeks verhalen waarin mens, dier én natuur een keten van spannende gebeurtenissen beleven. In deel 1 ‘Woningnood, in de achtertuin! (12+)’ leef je mee met Julia, die niet alleen haar geliefde maar ook haar woonplek verliest. Wat moet ze doen? En waar moet ze heen, nu de winter eraan komt en ze geen huis heeft?

Geen tijd voor het Stadsfestival maar wel nieuwsgierig naar de podcast?  Het verhaal is ook via de website luisteren: www.landschapoverijssel.nl/podcast

Kijk voor alle jubileumactiviteiten op www.landschapoverijssel.nl/90jaar Het programma van het Stadsfestival is te vinden: www.stadsfestival.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen