Herdenken belicht vanaf 20 november virtueel te volgen

Foto: Herdenken belicht

De jaarlijkse bijeenkomst Herdenken Belicht kan dit jaar vanaf 20 november online worden gevolgd.

Jaarlijks wordt de wandeltocht voor nabestaanden Herdenken Belicht georganiseerd door Begraafplaats Kranenburg, Crematorium Kranenburg, Uitvaartcentrum Kranenburg, Begraafplaats Bergklooster, Belanghebbendenraad Kranenburg, Gemeente Zwolle, Cuperus gedenken en de Zwolse uitvaartondernemers, te weten; Arabesque Uitvaartverzorging, DELA, Marjanne Staal Uitvaartverzorging, Meander Uitvaartbegeleiding, Monuta Uitvaartverzorging, Uitvaartzorg Rietje van Voorst, Stap voor Stap Uitvaartbegeleiding, Uitvaartbegeleiding Freda Gaasbeek, TARANEH uitvaartzorg en Yarden Uitvaartzorg.

Helaas kan de tocht, het jaarlijkse grote moment van herdenken, ook dit jaar niet doorgaan. De organisatie betreurt dit ten zeerste en heeft daarom het initiatief genomen om dit jaar een korte film te maken om te gedenken en herdenken.

Onder de bezielende leiding van Bert Pierik, de beheerder van begraafplaats Bergklooster, is er vorig jaar een film gemaakt door Veasonic, Michiel en Maarten Boogerman, met mooie beelden, in de sfeer die men van ons gewend is, omlijst met optredens van musici. Oud stadsdichter Jeroen Kraakman draagt een speciaal geschreven gedicht met de titel “in besloten kring” voor.

De organisatie zegt: ”Wij willen alle nabestaanden op deze manier een troostend moment bieden in de hoop dat wij volgend jaar weer de wandeltocht kunnen organiseren. Wij nodigen iedereen daarom graag van harte uit om op deze wijze toch dierbare overledenen te herdenken.”

 

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen